Η Σκάρλετ Γιόχανσον κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη – Ποιο έργο του Τρούμαν Καπότε την κυρίευσε;

Το ντεμπούτο της σκηνοθετικά είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει η σταρ του Χόλιγουντ Σκάρλετ Γιόχανσον, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ίδια στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών, την Τετάρτη (15/5).

Η μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του πρώτου μυθιστορήματος του Τρούμαν Καπότε «Summer Crossing» μπήκε στην τελική ευθεία, με τη Γιόχανσον να κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη σύντομα, καθώς βρέθηκε εταιρία διανομής και χρηματοδότηση ώστε να ξεκινήσουν τα γυρίσματα το 2014.

«Χρόνια

πριν είχα ξεκινήσει να δουλεύω σε συνεργασία με τους κληρονόμους του Καπότε και τη συγγραφέα Τριστίν Σκάιλαρ για μια διασκευή πάνω στο “Summer Crossing”, ένα από τα πρώτα έργα του Καπότε που με είχε κυριεύσει. Το να μπορέσω να μεταφέρω αυτήν την ιστορία στη μεγάλη οθόνη ως το μεγάλου μήκους ντεμπούτο μου είναι όνειρο ζωής και ένα προνόμιο». Αυτά ήταν τα λόγια της Σκάρλετ Γιόχανσον, μεταφέροντας έτσι στη μεγάλη οθόνη ένα από τα λιγότερο γνωστά βιβλία του Καπότε, το «Summer Crossing» που υπήρξε στην πραγματικότητα το πρώτο βιβλίο που έγραψε ποτέ αλλά που ποτέ δεν εκδόθηκε όσο ζούσε, αλλά ανακαλύφθηκε χρόνια μετά και βγήκε σε κυκλοφορία μόλις το 2005.

Λίγα λόγια για την ταινία…

Στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια του καυτού καλοκαιριού του 1945, η Γκρέιντι ΜακΝιλ, μία δεκαεπτάχρονη κοπέλα από οικογένεια προτεσταντών αποφασίζει να μην πάει διακοπές με τους γονείς της στη Γαλλία αλλά να μείνει στην πόλη μαζί με τον Κλάιντ, τον Εβραίο που της έχει κλέψει την καρδιά. Καθώς ο έρωτας τους θα γίνεται πιο δυνατός και το καλοκαίρι γίνεται ακόμη πιο καυτό, οι δύο νέοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με το χάσμα που τους χωρίζει.

Η 28χρονη Σκάρλετ αποφάσισε επίσης να πει το «ναι» σε μια ακόμη συνεργασία με τον σκηνοθέτη Τζον Φαβρό και τον ηθοποιό Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, μετά τον «Iron Man 2» το 2010, συμμετέχοντας στη νέα ταινία του Φαβρό με τίτλο «Chef». Στο πλευρό της, πέρα από τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ θα βρεθούν οι Σοφία Βεργκάρα, Τζον Λεγκουιζάμο και Μπόμπι Καναβάλε. Τα γυρίσματα ξεκινούν στις 8 Ιουλίου στο Λος Αντζελες.

Keywords
Τυχαία Θέματα