Η Σταμάτη άρπαξε από το μαλλί την κόρη του Άκη μέσα στη φυλακή!

Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν τετ α τετ στον Κορυδαλλό και κυριολεκτικά ξεμαλλιάστηκαν με αποτέλεσμα οι φύλακες να προσπαθούν 10 ολόκληρα λεπτά για να τις χωρίσουν. Ποια άρχισε τον καυγά και ποιες είναι οι εξελίξεις στη σχέση της Σταμάτη με τον Τσοχατζόπουλο μέσα στη φυλακή.

Οι σχέσεις της Αρετής Τσοχατζοπούλου με τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα της, Βίκυ Σταμάτη, είναι γνωστό πως ποτέ δεν υπήρξαν οι καλύτερες. Κανείς από τους φύλακες στις φυλακές Κορυδαλλού,

όμως, δεν σκέφτηκε πως αν η μία πλησίαζε την άλλη θα πιάνονταν μαλλί με μαλλί.Όλα άρχισαν όταν εντελώς συμπτωματικά η Σταμάτη βρισκόταν στο χώρο του διοικητηρίου των φυλακών όταν η Τσοχατζοπούλου επέστρεφε από την Ευελπίδων όπου και είχε απολογηθεί συμπληρωματικά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News όταν βρέθηκαν πολύ κοντά η μία στην άλλη και πριν οι υπάλληλοι προλάβουν να τις πλησιάσουν η Βίκυ Σταμάτη φαίνεται να όρμησε στην κόρη του πρώην υπουργού! Οι φύλακες χρειάστηκαν περισσότερα από 10 λεπτά προκειμένου να τις χωρίσουν αφού είχαν πιαστεί από τα μαλλιά. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το μίσος ανάμεσα στις δύο γυναίκες παραμένει άσβεστο μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος στο οποίο έχουν εμπλακεί οι δυο τους και βέβαια ο ίδιος ο Τσοχατζόπουλος ο οποίος επίσης βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η Βίκυ Σταμάτη, πάντως, μετά την πολύμηνη κράτησή της, έχει προσαρμοστεί αρκετά καλά στα νέα δεδομένα και έχει γίνει μάλιστα ”ευεργέτιδα” πολλών άλλων κρατουμένων καθώς τις εξυπηρετεί ποικιλοτρόπως, καλύπτοντας τα ψώνια πολλών εξ αυτών από το κυλικείο της φυλακής, μοιράζοντας τρόφιμα και άλλα είδη ατομικής υγιεινής. Έτσι, τον τελευταίο καιρό έχει καταφέρει να εξαλείψει το μέτωπο αντιπάθειας που είχε σχηματιστεί κατά την άφιξή της. Όσον αφορά την επαφή της με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, αυτή έχει αποκατασταθεί μετά το τηλεφωνικό ”εμπάργκο” που του είχε επιβάλει. 

Keywords
Τυχαία Θέματα