Η «συγγνώμη» των φαρσέρ στην νοσοκόμα που αυτοκτόνησε

Φανερά μετανιωμένοι για την φάρσα που έκαναν στην 46χρονη Τζακίνθα Σαλντάνχα, νοσοκόμα της Κέιτ Μίντλετον η οποία αυτοκτόνησε, εμφανίστηκαν οι παραγωγοί, Μέλ Γκρέιγκ και ο Μάικλ Κρίστιαν.

Όπως υποστήριξαν, ο στόχος τους ήταν να γελοιοποιηθούν οι ίδιοι. Τρία 24ωρα μετά την αυτοκτονία της νοσοκόμας, οι δύο Αυστραλοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί, υπεύθυνοι για την τηλεφωνική «βασιλική φάρσα» της περασμένης Τρίτης, ζήτησαν συγνώμη με δάκρυα στα μάτια. Η Μέλ Γκρέιγκ εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη της για τον πόνο που προκάλεσε στην

οικογένεια της άτυχης νοσοκόμας, ενώ ο Μάικλ Κρίστιαν δήλωσε ότι στόχος ήταν να γελοιοποιηθούν ο ίδιος και η Μελ, γιατί ήταν σίγουρος ότι «… όποιος άκουγε τη φρικτή αυστραλιανή προφορά τους, ενώ συστήνονταν ως βασίλισσα Ελισάβετ και πρίγκιπας Κάρολος, θα τους έκλεινε το τηλέφωνο!».

Η άτυχη Ινδή νοσοκόμα δεν μπορούσε να διακρίνει τις διαφορές στην προφορά. Τα βρετανικά ΜΜΕ εμμέσως πλην σαφώς απέδωσαν στην κακόγουστη φάρσα και την επιδείνωση των συμπτωμάτων της εγκυμονούσας Κέιτ, γεγονός που ανάγκασε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να ακυρώσει την παρουσία του σε στρατιωτική εκδήλωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα