Η Θάτσερ πέθανε, τα επεισόδια στην Αγγλία επέστρεψαν! [Eικόνες + βίντεο]

Από σοβαρά επεισόδια στιγματίστηκε ο ημιτελικός του FA Cup ανάμεσα σε Μίλγουολ και Γουίγκαν καθώς οι οπαδοί των γηπεδούχων ήρθαν σε άγρια κόντρα με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Σκηνές απείρου κάλους, που σίγουρα δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα αγγλικά γήπεδα, συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου στο γήπεδο Γουέμπλεϊ.

Οι οπαδοί της Μίλγουολ απέδειξαν για μία ακόμα φορά, στον ημιτελικό με τη Γουίγκαν πως δεν είναι και τα πιο ήσυχα παιδιά στο Νησί, προκαλώντας επεισόδια, τα οποία μάλιστα πήραν μεγάλη έκταση, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν

αρκετοί οπαδοί και να κινδυνεύσουν μικρά παιδιά.

Το ξύλο που έπεσε ήταν απίστευτο, ενώ το βρετανικό δίκτυο που κάλυπτε τον αγώνα, έδειχνε μεταξύ των αιματοκυλισμένων οπαδών, μικρά παιδιά να κλαίνε! Την ίδια ώρα, οι Αρχές φανερά πιασμένες στον ύπνο, είχαν υποχωρήσει, προσπαθώντας να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους από τη μανία των χούλιγκαν!

Τα βρετανικά ΜΜΕ χαρακτηρίζουν ήδη τα επεισόδια, ως τα πιο βίαια από το 2007 και έπειτα στο Νησί. Για την ιστορία η Γουίγκαν επικράτησε με 2-0 της Μίλγουολ και εξασφάλισε την πρόκρισή της στον τελικό του FA Cup.

Δείτε όλα τα επεισόδια μέσα από σοκαριστικές εικόνες και βίντεο…

Keywords
Τυχαία Θέματα