Η Τζένιφερ Άνιστον είναι και… πολύ σέξι στρίπερ – Πετάει τα ρούχα και πιάνει τον στύλο!

12:43 4/8/2013 - Πηγή: KoolNews

H κωμική περιπέτεια «We’re the Millers» σε σκηνοθεσία Ρόουσον Μάρσαλ Θάρμπερ, που το 2004 έγραψε και σκηνοθέτησε την κωμωδία «Dodgeball: A True Underdog Story», είναι έτοιμη να προβληθεί την ερχόμενη εβδομάδα στην Αμερική (9 Αυγούστου) και πρόκειται να συζητηθεί αρκετά μιας και τον πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνει η διάσημη ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον, η οποία μας τρελαίνει με την σέξι της εμφάνιση ως στρίπερ!

Στο «We’re The Millers» που θα βγει στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 9 Αυγούστου πρωταγωνιστεί η Ελληνοαμερικανίδα σταρ Τζένιφερ Άνιστον μαζί με τον γνωστό ηθοποιό Τζέισον Σουντέικις, στην 3η τους συνεργασία στη μεγάλη οθόνη μετά τα «Bounty Hunter» και «Horrible Bosses».

Σύμφωνα με το σενάριο του We’re the Millers, ο Ντέιβιντ (Τζέισον Σουντέικις) καλείται από έναν πλούσιο πελάτη να πάει να πάρει μία σεβαστή ποσότητα μαριχουάνας από το Μεξικό και να τη φέρει στις ΗΠΑ, για την οποία θα πληρωθεί 100.000 δολάρια. Για να μην τον υποψιαστούν ωστόσο οι αρχές στα σύνορα, θα ζητήσει από μία γειτόνισσα του χορεύτρια στριπτίζ (Τζένιφερ Άνιστον), μίας νεαρής άστεγης κοπέλας και ενός παρθένου τινέιτζερ (Έμμα Ρομπερτς και Γουίλ Πάουλτερ αντίστοιχα) να προσποιηθούν την πέρα από κάθε υποψία, οικογένεια του. Όπως αντιλαμβάνεστε τα απρόοπτα στην πορεία δεν θα έχουν τελειωμό ενώ ήδη η σκηνή που συζητείται περισσότερο είναι αυτή που η υπέροχη Τζένιφερ κάνει στριπτίζ και τα «πετάει όλα έξω». Στην ταινία θα δούμε και τον Εντ Χελμς από το "The Hangover".

Η επίσημη πρεμιέρα του φιλμ έγινε χθες 1η Αυγούστου στο Ziegfeld Theatre της Νέας Υόρκης όπου η Τζένιφερ Άνιστον έκανε μία σικ εμφάνιση ντυμένη στα μωβ μαζί με τον αρραβωνιαστικό της και μέλλοντα σύζυγο της, τον ηθοποιό Τζάστιν Θερού. Στην Ελλάδα θα την απολαύσουμε από τις 22 Αυγούστου και ύστερα! Ως τότε πάρτε μια γεύση από το trailer...

Keywords
Τυχαία Θέματα