Η ύστατη προσπάθεια του Ολυμπιακού για Σλούκα

Ο Παναθηναϊκός του ανέβασε το κασέ, με την προσφορά που έκανε τις προάλλες για κλειστό τετραετές συμβόλαιο με ένα εκατομμύριο το χρόνο. Η Φενέρ κι ο Ομπράντοβιτς ανέβασαν το πρεστίζ του αλλά και τον πήχη του ανταγωνισμού με την πρόταση να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη για 2+1 χρόνια και ένα εκατομμύριο ετησίως. Κι οι αδελφοί Αγγελόπουλοι φαίνονται

έτοιμοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να κρατήσουν τον Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό για τα επόμενα χρόνια, με την προοπτική και την προσδοκία να γίνει κάποια στιγμή ο ηγέτης της μετα-Σπανούλη εποχής.

Οι πληροφορίες λένε ότι στο ραντεβού που θα γίνει το μεσημέρι και θα δώσουν το παρόν ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και ο Γιώργος Σκινδήλιας, οι άνθρωποι της ομάδας θα «δώσουν ρέστα» προτείνοντας τριετές συμβόλαιο, με 900.000 ευρώ ετησίως. Ήτοι, περίπου 2,7 εκατομμύρια ευρώ συνολικά. Ποντάρουν στο συναισθηματικό δέσιμο του παίκτη με τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του, ίσως εκτιμούν ότι κατά βάθος ο παίκτης δεν θέλει να μεταναστεύσει στην Τουρκία – όπως δεν θέλει να περάσει και την ψυχοφθόρα διαδικασία να πάει στον αιώνιο αντίπαλο, ανεβάζουν τη χρονική διάρκεια από τα δυο χρόνια που πρότειναν αρχικά στα τρία και σχεδόν «ματσάρουν» οικονομικά τις προτάσεις των άλλων μνηστήρων. Κάπως έτσι προσπαθούν να μεταπείσουν τον παίκτη, που φέρεται να έχει πειστεί από τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και θα πήγαινε σήμερα στο ραντεβού όχι για να διαπραγματευτεί, αλλά ουσιαστικά να ανακοινώσει την απόφασή του να πάει Τουρκία.

Μένει να δούμε τι θα προκύψει από το σημερινό ραντεβού κι αν τελικά το φετινό σίριαλ θα έχει ευτυχή κατάληξη για τους ερυθρόλευκους, όπως είχε το περσινό με πρωταγωνιστή τότε τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ή αν ο Κώστας Σλούκας έχει αποφασίσει να ανοίξει μια νέα σελίδα στην καριέρα του με μια νέα, μεγάλη πρόκληση.

The post Η ύστατη προσπάθεια του Ολυμπιακού για Σλούκα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακού, Σλούκα,olybiakou, slouka