Ηθοποιός αποκαλύπτει πως έχασε 13 κιλά με βελονισμό

Η ηθοποιός έχει να εμφανιστεί αρκετό καιρό στα τηλεοπτικά, κοντά στα 3 χρόνια και όταν την είδαμε πρόσφατα σε συνέντευξή της πάθαμε πλάκα με τη μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, αφού είχε χάσει εμφανώς αρκετά κιλά.

Η Μαρία Ανδρούτσου προκάλεσε έκπληξη όταν εμφανίστηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου και για την αλλαγή στα μαλλιά της, αλλά και για τα κιλά που

έχασε και ήταν πιο ωραία από ποτέ. Τελευταία φορά την είχαμε δει στον Γ΄κύκλο του 50-50, με παραπανίσια κιλά και από τότε τηλεοπτικά δεν είχε κάποια παρουσία.

Όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό You, έχασε 13 κιλά με τη μέθοδο του βελονισμού, την οποία έχει ξανακολουθήσει και στο παρελθόν όταν από τροφαντή Μανίνα στη σειρά Λίφτινγκ, έγινε η αδύνατη Τάμυ στις Σαββατογεννημένες.

«Με βελονισμό. Το είχα κάνει και στο παρελθόν. Όταν ήμουν μικρή και έκανα μπαλέτο, ήθελα να χάσω βάρος. Πήγα λοιπόν στο γιατρό μου, τον Γιάννη Κορωναίο στη Θεσσαλονίκη, και είδα άμεσα αποτελέσματα. Σε αυτόν απευθύνθηκα και πάλι. Μερικοί δεν πιστεύουν στο βελονισμό. Εγώ πιστεύω. Είναι μικρές βελόνες που σου βάζουν σε πολλά σημεία του σώματος σου, με αποτέλεσμα να σου περιορίζεται η όρεξη. Δεν είναι ότι κάνεις δίαιτα. Ηρεμεί το νευρικό σύστημα και δεν σκέφτεσαι πότε θα φας. Ξεκίνησα τον Σεπτέμβριο και τον Ιανουάριο όντως είχα χάσει δεκατρία κιλά.μετά συνέχισα για συντήρησα να κάνω άλλους τέσσερις μήνες βελονισμό», δήλωσε στο You.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Αναζητήσεις
τζενη ιωακειμιδου hot, κορωναιος βελονιστης αχεπα
Τυχαία Θέματα