Καγκουρό έσωσαν 7χρονο αγόρι που χάθηκε σε δάσος της Αυστραλίας [βίντεο]

09:15 9/8/2013 - Πηγή: KoolNews

Τυχερό μες στην ατυχία του ήταν ένα 7χρονο αγόρι στην Αυστραλία το οποίο αναγκάστηκε να περάσει μία κρύα νύχτα σε δάσος με τα καγκουρό να αποτελούν την μοναδική του παρέα.

Όλα άρχισαν όταν ο μικρός Σάιμον απομακρύνθηκε από την συντροφιά των γονιών του όταν αυτοί είχαν πάει οικογενειακώς για πικνικ. Η αστυνομία «χτένισε» την περιοχή για να τον βρει χωρίς όμως αποτέλεσμα για μία ολόκληρη ημέρα. Μετά από 24 ώρες ένα ελικόπτερο που χρησιμοποιήθηκε για την ανεύρεση του νεαρού, εντόπισε

τον Σάιμον 500 μέτρα μακριά από το σημείο της εξαφάνισής του. Όμως εντύπωση δεν έκανε στους γονείς του 7χρονου η εξαφάνιση αλλά και ο τρόπος που ο νεαρός πέρασε τη νύχτα μόνος του. Ο Σάιμον υποστήριξε πως σώθηκε χάρη στην προστασία των καγκουρό που κοιμήθηκαν δίπλα του όλο το βράδυ της εξαφάνισης.

Σοκαρισμένος ο πατέρας του αγοριού δήλωσε: «Ένα καγκουρό τον πλησίασε και ο γιος μου το τάισε. Μετά αποκοιμήθηκε δίπλα του. Νομίζω ότι το έστειλε ο Θεός για να τον κρατήσει ζεστό». Παράλληλα η μητέρα του σημείωσε: «Τα πράγματα πρέπει όντως να έγιναν έτσι γιατί αν κάποιος μυρίσει τα ρούχα του, έχουν την μυρωδιά από καγκουρό και.. εξοχή. Ο Σάιμον αμέσως μετά την περιπέτειά του έκανε ένα ζεστό μπάνιο και κοιμήθηκε».

Keywords
Τυχαία Θέματα