Και ο Πάτινσον απατά την Στιούαρτ!

Μετά τις κατάρες εκατομμυρίων γυναικών που έπεσαν πάνω στην νεαρή πρωταγωνίστρια, επειδή τόλμησε να ρεζιλέψει τον σύντροφό της  σε όλη την κοινωνία ανταλλάσσοντας καυτά φιλιά σε αμάξι με τον σκηνοθέτη της, αποδεικνύεται ότι και ο Ρόμπερτ δεν είναι τόσο αθώος τελικά. 

Δύο τινά συμβαίνουν, λένε οι κουτσομπόλες του Χόλυγουντ. Είτε ο Πάτινσον συγχώρεσε τόσο εύκολα την Στιούαρτ για το κέρατο επειδή την απατούσε κι εκείνος, είτε τώρα που τη δέχτηκε -γονατιστή να του ζητάει συγγνώμη- πίσω θα την πληγώνει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί!

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον

πριν από λίγες μέρες δέχτηκε την συμπρωταγωνίστρια στο Twillight και σύντροφό του και πάλι στο κρεβάτι τους αλλά πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις βγήκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες όπου χαριεντίζεται με άλλη κυρία, ξανθιά και όμορφη.

Οι παπαρατσικές φωτογραφίες από την έξοδο του 26χρονου ηθοποιού σε κλαμπ της Νέας Υόρκης -ενώ η 22χρονη αγαπημένη του ήταν σπίτι, στο Λος Άντζελες- είναι εξαιρετικά θολές αλλά θαμώνες αποκαλύπτουν ότι όλο το βράδυ ο Πάτινσον δεν είχε μάτια για άλλη και ήταν εξαιρετικά διαχυτικός μαζί της.

Ο Πάτινσον -τον οποίο η Κρίστεν Στιούαρτ απάτησε με τον παντρεμένο σκηνοθέτη, πατέρα δύο παιδιών, Ρούπερτ Σάντερς- πέρασε την πόρτα του μοδάτου κλαμπ Electric Room, στο Dream Hotel, με παρέα πέντε ατόμων, ανάμεσά τους και μια εντυπωσιακή ξανθιά που κάθισε δίπλα του, μιλούσε και γελούσε όλη νύχτα μαζί του και γύρω στις 3 τα ξημερώματα τον συνόδεψε… κάπου βγαίνοντας από το μπαρ μαζί του. 

“Έδειχναν να περνάνε καλά και εκείνη τον έκανε να γελά συνέχεια. Είχε το χέρι του περασμένο γύρω της και ήταν διαχυτικοί σαν να μην τους ένοιαζε τι θα έλεγε ο κόσμος. Είχε μάτια μόνο για εκείνη και όλη τη νύχτα την έβγαλε καθισμένος στον καναπέ μαζί της. Ήπιαν πολλές μπύρες ενώ υπήρχε και σαμπάνια στο τραπέζι“, δήλωσε πελάτης του κλαμπ! Λες;

Keywords
Τυχαία Θέματα