Και οι 11 ήταν υπέροχοι – Αυτή είναι η κορυφαία ποδοσφαιρική ομάδα όλων των εποχών

16:50 4/7/2013 - Πηγή: KoolNews

Ποδόσφαιρο… Ο «Βασιλιάς των Σπορ». Ναι, η μπάλα είναι το άθλημα εκείνο που μας έχει χαρίσει τις μεγαλύτερες συγκινήσεις. Φυσικά, τίποτα δεν θα είχε συμβεί, αν δεν υπήρχαν μεγάλοι ποδοσφαιριστές. Μεγάλοι, όχι μόνο στα αθλητικά και τεχνικά τους προσόντα, αλλά και μεγάλες προσωπικότητες…

Το διάσημο αγγλικό περιοδικό World Soccer δημιούργησε την καλύτερη εντεκάδα όλων των εποχών του ποδοσφαίρου, μέσω των ψήφων δημοσιογράφων, από κάθε σημείο του πλανήτη.

Το σύστημα που

χρησιμοποίησαν είναι το γνωστό και… κλασικό 4-4-2. Μπόμπι Μουρ, Φραντς Μπεκενμπάουερ, Ντιέγκο Μαραντόνα, Πελέ και Λιονέλ Μέσι είναι μερικά από τα λαμπρά ονόματα που «φιγουράρουν». Σίγουρα, κάπου μέσα στην ενδεκάδα, θα δείτε κάποιον από τους αγαπημένους σας παίκτες!

Δείτε, ποιοι αποτελούν την κορυφαία ενδεκάδα:

1 από 11 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Τερματοφύλακας: Γιασίν (30 ψήφοι)

Ο Λεβ Ιβάνοβιτς Γιασίν (22 Οκτωβρίου 1929 – 20 Μαρτίου 1990) ήταν Σοβιετικός ποδοσφαιριστής που έπαιζε στη θέση του τερματοφύλακα. Θεωρείται ως ο καλύτερος τερματοφύλακας του 20ου αιώνα από την διεθνή ομοσπονδία ιστορίας και στατιστικής ποδοσφαίρου, συνεπώς, δεν προκαλεί έκπληξη η θέση του στην κορυφαία ενδεκάδα.

Αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ντιναμό Μόσχας, ενώ συμπλήρωσε 78 συμμετοχές και με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα