«Καλημερούδια» με τη Ντορέττα – Ο Λιάγκας μπορεί να… κοιμάται και να ξυπνάει ήσυχος

Το πρωινό της Δευτέρας έκανε έναρξη η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega «Καλημερούδια» -για όσους δε κατάφεραν να εμπεδώσουν τον τίτλο της εκπομπής μετά από τις 25 φορές που έκανε αναφορά η παρουσιάστρια, Ντορέττα Παπαδημητρίου. Και επειδή το τηλεοπτικό κοινό περίμενε με αγωνία και ενδιαφέρον(;) τη νέα πρωτοποριακή και διαφορετική

εκπομπή, πρέπει να πω ότι τίποτα καινούργιο ή πρωτοποριακό δεν είδαμε.

Της Παυλίνας Ντάσιου

Η αυτοσαρκαστική διάθεση των υπευθύνων του καναλιού να προβάλλουν βιντεάκι στη έναρξη κάνοντας χιουμοράκι για όσα έχουν ακουστεί από το καλοκαίρι για την εκπομπή και την παρουσιάστρια μάλλον χλιαρό ήταν, ενώ η Ντορέττα με το που πάτησε το πόδι της στο πλατό, θύμιζε κάτι από παρουσιάστρια… άλλης δεκαετίας.

Όπως λοιπόν ορίζει το πρωτόκολλο για τέτοιες περιστάσεις, η παρουσιάστρια έβγαλε τον λόγο της, παραδέχτηκε το άγχος της και αστειεύτηκε (λέμε τώρα) καλωσορίζοντας τους συνεργάτες της και το τηλεοπτικό κοινό. Μόνο η ανθοδέσμη από τους υπεύθυνους του καναλιού έλειπε. Highlight της έναρξης το lift της παρουσιάστριας, που θυμήθηκε προς στιγμή τις μέρες και νύχτες που είχε περάσει στο σόου χορού του Αnt1 και όλο χάρη έπεσε στην αγκαλιά του νέου της συνεργάτη, Βαγγέλη Χαρισόπουλου.

Κατά τα άλλα, η εκπομπή συnέχισε με σχολιασμό lifestyle θέματων, από την ίδια και την ομάδα της, που μάλλον αδιάφορη θα χαρακτήριζα. Βέβαια, είναι και το άγχος τις πρεμιέρας, τα έχουν αυτά οι ζωντανές εκπομπές, αρχή είναι ακόμα, θα βρούμε τα πατήματα μας και πολλά άλλα τέτοια κλισεδάκια που λέγονται και ακούγονται σε τέτοιες περιπτώσεις. Αναμένουμε τη συνέχεια με… αγωνία (ΝΟΤ)!

Δείτε την έναρξη της εκπομπής στο ToraTora.gr

The post «Καλημερούδια» με τη Ντορέττα – Ο Λιάγκας μπορεί να… κοιμάται και να ξυπνάει ήσυχος appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
ντορετα λιαγκασ
Τυχαία Θέματα