Καλλιμούκου – Μισόκαλος επιβεβαιώνουν τη σχέση τους με μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση! [εικόνα]

Ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρής Μισόκαλος, αποφάσισε όπως φαίνεται να επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να είναι ζευγάρι με την Αντωνία Καλλιμούκου.

Τη βραδιά των Χριστουγέννων δημοσίευσε δύο ποτήρια κρασί, κάνοντας επισήμανση το όνομα της Αντωνίας στο ένα από τα δύο, υπονοώντας στην ουσία ότι εκείνη ήταν... δίπλα του. Το Σάββατο αποφάσισε να «μιλήσει» για το μοντέλο, με ένα σχόλιο σε φωτογραφία που εκείνη δημοσίευσε στον δικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία απεικονιζόταν η ίδια να ποζάρει σε ένα γραφικό σημείο της Καρύστου.

Η εν λόγω φωτογραφία φαίνεται πως αποτέλεσε έμπνευση για τον Θοδωρή , ο οποίος αποφάσισε να της κάνει μια ποιητική ερωτική εξομολόγηση γράφοντας το εξής μήνυμα: «Όταν η Πανσέληνος εμφανίζεται στον ουρανό, οι νεράιδες πέφτουν στην Νεραϊδοχώρα ακολουθώντας το ασημένιο φως της. Σήμερα είναι τέτοια μέρα. Καλά μας Χριστούγεννα».

Δείτε τη φωτογραφία και το σχόλιο του Θοδωρή στο ToraTora.gr

The post Καλλιμούκου – Μισόκαλος επιβεβαιώνουν τη σχέση τους με μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση! [εικόνα] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα