Κανείς δεν θέλει τα ορφανά από το μακελειό!

18:51 8/9/2012 - Πηγή: KoolNews

Τρομοκρατημένοι όλοι οι συγγενείς του ζευγαριού που εκτελέστηκε με μαφιόζικο τρόπο σε ειδυλλιακό τοπίο της Γαλλίας. Το 8άχρονο κοριτσάκι χαροπαλεύει και το 4χρονο -που γλίτωσε επειδή κρύφτηκε κάτω από το πτώμα της μάνας του- έχει πάθει σοκ. Η αστυνομία πιστεύει ότι οι φονιάδες δεν αποτελείωσαν την 8άχρονη επειδή τους τέλειωσαν οι σφαίρες. Δεν μπορούν να το πιστέψουν οι συγγενείς πως ο πατέρας ήταν κατάσκοπος. 

Η νεκροψία των σωμάτων των τεσσάρων θυμάτων (πατέρας,

μητέρας, γιαγιά κι ένας διερχόμενος ποδηλάτης) του φονικού της Σεβελίν στις γαλλικές Άλπεις, επιβεβαίωσε ότι πυροβολήθηκε το κάθε ένα δύο φορές στο κεφάλι, ανακοίνωσε σήμερα η εισαγγελία του Ανεσί τρομοκρατώντας ακόμη περισσότερο τους συγγενείς των θυμάτων.

«Οι τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τραύματα από πολλές σφαίρες, όμως και οι τέσσερις δέχτηκαν από δυο σφαίρες στο κεφάλι ο καθένας», δήλωσε ο εισαγγελέας Ερίκ Μαγιό ενώ ομάδα ανακριτών έφτασε πριν λίγες ώρες στη Βρετανία όπου διέμενε το ζευγάρι από το Ιράκ προκειμένου να εξετάσει την κατοικία της οικογένειας Αλ Χίλι στο Κλέιγκειτ (νότιο Λονδίνο). Αναμεσά τους βρισκόταν “τουλάχιστον ένας Γάλλος αστυνομικός” σύμφωνα με πηγή που έχει πρόσβαση στην υπόθεση.

Ακόμη πέντε Γάλλοι αστυνομικοί, αναμεσά τους και ο συνταγματάρχης Μάρκ ντε Ταρλ, επικεφαλής του γραφείου ποινικών υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης της δικαστικής αστυνομίας, είναι στο Ηνωμένο Βασίλειο για να διερευνήσουν για το φονικό της Σεβελίν. Όλοι αυτοί οι αστυνομικοί, όμως, δεν μετέβησαν στην κατοικία των Αλ Χίλι, διευκρίνισε η ίδια πηγή.

Ο Σαάντ Αλ Χίλι κατάγεται από τη Βαγδάτη και τελούσε υπό την παρακολούθηση των βρετανικών αρχών με την υποψία της κατασκοπείας.

Στο αυτοκίνητο που επέβαινε η οικογένεια όταν έγινε το μακελειό βρίσκονταν και δύο κοριτσάκια τα οποία όμως κανείς συγγενής δεν αναζήτησε. Όλα τα συγγενικά και φιλικά μέλη των θυμάτων έχουν ανακριθεί, ο αδερφός του πατέρα θεωρείται βασικός ύποπτος για το μακελειό ενώ όλοι οι άλλοι είναι τρομοκροτημένοι στη σκέψη ότι οι εκτελεστές θα επιστρέψουν για τα κοριτσάκια που είναι μάρτυρες του φονικού. Έπειτα από πιέσεις των αστυνομικών αρχών πείστηκαν τελικά δύο άτομα να αναλάβουν προσωρινά την κηδεμονία των ορφανών κοριτσών, χωρίς ωστόσο να αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους.

Κλειδί για τη λύση του μυστηρίου γύρω από το μακελειό που μοιάζει βγαλμένο από σενάριο χολιγουντιανής ταινίας κατασκοπείας είναι το 8άχρονο κοριτσάκι το οποίο όμως αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στην εντατική. Οι αρχές λένε πως σώθηκε από θαύμα καθώς το πυροβόλησαν περισσότερες από τρεις φορές. Στο σημείο της εκτέλεσεης βρέθηκαν άλλωστε κάλυκες από 25 σφαίρες. Αν τελικά επιβιώσει θα χρωστάει τη ζωή του στον ποδηλάτη που είχε το κουράγιο να καλέσει την αστυνομία στον τόπο των δολοφονιών (παρότι είδε πως ο προηγούμενος τυχαία διερχόμενος ποδηλάτης είχε εκτελεστεί από τους φονιάδες). Οσα είδε ωστόσο τον έχουν στοιχειώσει και δεν έχει καταφέρει να κοιμηθεί από το απόγευμα της Τετάρτης που έγιναν όλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα