Καπουτζίδης: Δεν θα μπορούσα να κάνω την εκπομπή του Μουτσινά [βίντεο]

Για τις πιθανές συνεργασίες μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης στον Γιώργο Λιάγκα και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και της Μαρίας Ηλιάκη.

Αν και ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ο Νίκος Μουτσινάς έχει χιούμορ και γελάει με τα αστεία της εκπομπής, δεν παρέλειψε να δηλώσει ότι ο τρόπος που αντιλαμβάνεται τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικός.

«Με τα αστεία της εκπομπής γελάω. Το θέμα δεν είναι αν μου αρέσει ή αν δεν μου αρέσει, το θέμα είναι ότι αισθάνομαι ότι έχουμε μια νοοτροπία, μια στάση απέναντι στα πράγματα, απέναντι στους ανθρώπους,

μια συμπεριφορά τελείως διαφορετική. Απέχουμε θεωρώ έτη φωτός. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω», δήλωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Επισήμανε πως εκτιμά ιδιαίτερα την θεατρική προσωπικότητα του Νίκου Μουτσινά και πως είδε την παράσταση ‘‘Τα Βαφτίσια’’ αναγνωρίζοντας την προσπάθεια του. Ωστόσο δεν θα παρουσίαζε ποτέ μια εκπομπή σαν αυτή. Ο ηθοποιός είχε σχολιάσει και παλαιότερα το ενδεχόμενο μιας πιθανής συνεργασίας, αναφέροντας ότι «Θα συνεργαζόμουν με τον Νίκο Μουτσινά μόνο αν συνωμοτούσε το σύμπαν, αλλά κάτι τέτοιο δεν νομίζω να συμβεί».

Δείτε το βίντεο των δηλώσεων του.

Keywords
Τυχαία Θέματα