Καπουτζίδης: Θέλω να κάνω μια μεγάλη δουλειά στην τηλεόραση

15:44 6/4/2013 - Πηγή: KoolNews

Τη μεγάλη επιστροφή του στην τηλεόραση θέλει να κάνει ο Γιώργος Καπουτζίδης! Παρά το γεγονός, πως έχει συμπληρώσει περίπου δέκα χρόνια στην καριέρα της ηθοποιίας, και έχει συνδέσει το όνομά του με μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής τηλεόρασης (την σειρά «Στο Παρά Πέντε»), είναι διατεθειμένος να γυρίσει με μια μεγάλη δουλειά, όπως αναφέρει σε συνέντευξη που έδωσε στο ένθετο της εφημερίδας «Επενδυτής».

Αναλυτικά αναφέρει:

- Τι θα ήθελες να δεις στην ελληνική τηλεόραση που δεν το βλέπεις;

Ελληνικά σήριαλ! Δεν θα ήθελα να βλέπω τουρκικά, και αυτό είναι ξεκάθαρο

για εμένα. Δεν έχω τίποτα με τη γειτονική χώρα, αλλά είμαι απολύτως βέβαιος ότι η ελληνική τηλεόραση δεν έχει φτιαχτεί για να φιλοξενούνται τουρκικά σήριαλ. Σεν είμαι εναντίον στον να υπάρχουν ένα-δύο, αλλά δεν είναι ανάγκη να ξέρουμε τη δική τους ιστορία και να μην ξέρουμε τη δική μας. Έχει γίνει κυρίαρχη κουλτούρα, δηλαδή, βρήκαμε παπά, να θάψουμε πέντε-έξι…

- Τι είδους τηλεοπτική δουλειά θα έκανες αυτήν την εποχή αν υπήρχε ένα ανάλογο budget;

Θα ήθελα να κάνω μια μεγάλη τηλεοπτική δουλειά, αυτό όμως, ξέρω, πως δεν γίνεται αυτή τη στιγμή. Βλέπεται τι γίνεται. Ξεκινάνε σειρές και κόβονται, ξεκινάμε εκπομπές και μένουν άνθρωποι απλήρωτοι. Δεν θέλω να δουλέψω έτσι.

- Μπορεί όμως και από την άλλη να κάνει κάποιος τηλεόραση χωρίς να είναι «τζάνκι» των ποσοστών;

Δεν ήμουν ποτέ και δεν θέλω να γίνω κιόλας. Σαφέστατα την περίοδο του «Παρά Πέντε» χαιρόμουν, αλλά δεν ξυπνούσα ποτέ στις 7 η ώρα το πρωί για να μάθω, συνήθως μου το έλεγαν. Ήταν μια επιβράβευση, κάτι σαν το χειροκρότημα στο θέατρο. Η τηλεόραση είναι αλλοτριωτική, αυτό είναι αλήθεια, και έχει αλλοτριώσει και πολύ κόσμο, κι η καθημερινή επαφή μαζί της είναι δύσκολο πράμα. Νομίζει ότι ο όλος ο κόσμος είναι ξαφνικά το πλατό σου, και το διπλανό πλατό και το παραδίπλα και το τι είπε ο άλλος στο παραδίπλα για τι δικό σου πλατό και τι πρέπει να απαντήσεις.

- Μπορεί κανείς να προβλέψει πως θα είναι η τηλεόραση την επόμενη σεζόν;

Για να πω την αλήθεια, πιστεύω πως ούτε οι καναλάρχες μπορούν να το προβλέψουν. Αισθάνομαι ότι θα πάει καλύτερα, δηλαδή, ήδη, κάποιες κινήσεις γίνονται για καλό.

- Τι σε φοβίζει σε όλο αυτό που ζούμε με την κρίση;

Με φοβίζουν το μίσος, η μισαλλοδοξία, η επιθετικότητα η οποία αρχίζει να εκδηλώνεται στην ελληνική κοινωνία. Έχω, όμως, μια αίσθηση ότι ακόμα και αυτό θα σταματήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα