Καταζητούμενος των Ταλιμπάν ο πρίγκιπας Χάρι!

Η βασίλισσα τον έστειλε στο Αφγανιστάν για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις του… πρίγκιπα που ξεσαλώνει στο Λας Βέγκας με τα λεφτά των Βρετανών και οι Ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως θα τον βγάλουν από τη μέση!

Ο Χάρι προσγειώθηκε την περασμένη εβδομάδα μέσα σε απόλυτη μυστικότητα, λίγο πριν το ξημέρωμα και σε βαθύ σκοτάδι, στη βάση Καμπ Μπάστιον στην επαρχία Χελμάντ με τα βρετανικά ανάκτορα να ανακοινώνουν λίγο αργότερα πως ο πρίγκιπας θα μείνει στη πρώτη γραμμή του μετώπου ως συγκυβερνήτης σε πολεμικό ελικόπτερο.

Οι

Ταλιμπάν του Αφγανιστάν, όμως, δεν ενθουσιάστηκαν με την επίσκεψη του Χάρι. Ξεκαθάρισαν πως ήδη κάνουν ό,τι μπορούν για να τον σκοτώσουν ή να τον απαγάγουν κάτω από τη μύτη των διεθνών δυνάμεων υπό τη διοίκηση του ΝΑΤΟ.

«Βάζουμε όλες μας τις δυνάμεις για να απαλλαχτούμε από αυτόν, είτε σκοτώνοντάς τον είτε απαγάγοντάς τον», δήλωσε τηλεφωνικώς στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν Ζαμπιχουλάχ Μουτζάχιντ από τοποθεσία η οποία δεν κατονομάστηκε.

«Έχουμε ενημερώσει τους διοικητές μας στη Χελμάντ να κάνουν οτιδήποτε μπορούν για να τον βγάλουν από τη μέση», πρόσθεσε ο Μουτζάχιντ, ο οποίος αρνήθηκε να πει περισσότερα για την “επιχείρηση Χάρι“, που πραγματοποιούν οι Ταλιμπάν!

Το υπουργείο Άμυνας της Βρετανίας αρνήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Μουτζάχιντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα