Καθηγήτρια καταδικάστηκε γιατί διέρρευσε βίντεο όπου έκανε ομαδικό σεξ με τους μαθητές της [βίντεο]

Σε πέντε χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε καθηγήτρια στο Τέξας γιατί έκανε ομαδικό σεξ με πέντε μαθητές της. Η 28χρονη, Brittni Nicole Colleps ήταν καθηγήτρια Αγγλικών στο Λύκειο του Κένενταλ και επιδιδόταν σε ομαδικά «σεξουαλικά παιχνίδια» με τους μαθητές της επί δύο ολόκληρους μήνες όπου και δίδασκε εκεί, το 2011 παρά το γεγονός πως ήταν παντρεμένη και μάλιστα με τρία παιδιά.

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν το βίντεο με τις σεξουαλικές περιπτύξεις των έξι ατόμων που είχε τραβήξει μαθητής, διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Η καθηγήτρια, αναγκάστηκε να παραδοθεί ενώ το βίντεο προβλήθηκε και στην δίκη της.

Τρεις από τους πέντε μαθητές δήλωσαν στο δικαστήριο, ότι δεν ένιωσαν θύματα και πως δεν ήθελαν η καθηγήτριά τους να διωχθεί. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που κατέθεσαν στο δικαστήριο, η καθηγήτρια έπρεπε να καταδικαστεί ασχέτως αν τα θύματα ήταν ενήλικα, καθώς δεν παύει να είναι ανάρμοστη η σχέση δασκάλου-μαθητή.

Ο σύζυγός της υπηρετεί στον στρατό και βρισκόταν σε αποστολή στο εξωτερικό, όταν η γυναίκα του επιδιδόταν στα σεξουαλικά παιχνίδια, ενώ στο δικαστήριο κατέθεσε ότι θύμωσε και πικράθηκε αλλά αποφάσισε να σταθεί στο πλευρό της όπως είπε και στους γαμήλιους όρκους.

Keywords
Τυχαία Θέματα