Κατσίκα με διασταύρωση Σούπερμαν κάνει κολλητηλίκια με τίγρη [βίντεο]

Η φύση είναι μία από τις λίγες σταθερές στην ζωή του ανθρώπου και του πλανήτη. Όμως είναι μία σταθερά που επέρχεται μέσα από την αλλαγή, μέσα από την εξέλιξη.

Μια εξέλιξη που επιτυγχάνεται με πολύ αργά βήματα, αλλά στο αποτέλεσμα της συνταράσσει ευχάριστα όλα όσα είχαμε ως δεδομένα. Για παράδειγμα θεωρούμε δεδομένο ότι ένα σαρκοβόρο δεν μπορεί να ελέγξει την επιθυμία του να καταβροχθίσει σάρκα.

Κι όμως τελευταία είναι όλο και περισσότερες οι περιπτώσεις που κάνουμε λάθος και αυτό είνα άκρως ικανοποιητικό. Ίσως να φταίει η τάση του ανθρώπου να συμφιλιωθεί και να κατακτήσει

κάθε ον στον πλανήτη, αλλά το να βλέπεις μια τίγρη να κάνει παρέα με μια κατσίκα και να μην σκέφτεται καν να την κυνηγήσει είναι εξέλιξη.

Για την ακρίβεια είναι η κατσίκα που μας εκπλήσσει με το θάρρος της, αφού είναι εκείνη που πλησίασε την τίγρη και της είπε «Κοριτσάκι θες να γίνουμε φίλοι;».

Μάλιστα η τίγρης της Σιβηρίας στέκεται άγρυπνος φρουρός όταν η κατσίκα κοιμάται για να την προσέχει. Αυτό βέβαια οδηγεί σε μια ενοχλητική συμπεριφορά από την κατσίκα που της έχει γίνει τσιμπούρι και κάθε που απομακρύνεται τρέχει πίσω από την τίγρη. «Έλα φίλε ξεκόλλα λίγο από πάνω μου».

The post Κατσίκα με διασταύρωση Σούπερμαν κάνει κολλητηλίκια με τίγρη [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα