Κέιτι Χολμς: Η μητέρα μου είναι η έμπνευση μου [βίντεο]

08:19 9/4/2013 - Πηγή: KoolNews

Η διάσημη ηθοποιός επέστρεψε στις σέξι φωτογραφήσεις, δείχνοντας τον πιο λαμπερό εαυτό της και αποκαλύπτοντας μοναδικές λεπτομέρειες για τη ζωή της.

Μπορεί να χώρισε με ένα από τους πιο περιζήτητους ηθοποιούς στο Χόλιγουντ, αλλά η Κέιτι Χολμς δείχνει να συμπεριφέρεται σαν όλα να λειτουργούν φυσιολογικά στη ζωή της.

Η ηθοποιός μίλησε σε γνωστό περιοδικό για τα πράγματα που την κάνουν να αισθάνεται όμορφη, καθώς και για το ποια είναι τα άτομα από τα οποία εμπνέεται.

«Το καλό φως βοηθάει

πολύ στο να φαίνομαι όμορφη», αστειεύτηκε η Χολμς, ενώ δεν δίστασε να δηλώσει πως η αγάπη των φίλων και της οικογένειας της την κάνουν να νιώθει εξίσου όμορφη.

Θέλοντας να τονίσει την ιδιαιτερότητα της ηλικίας της, η ηθοποιός και πρώην σύζυγος του Τομ Κρουζ, δήλωσε ότι παρόλο που μεγαλώνει προσπαθεί να κρατάει κάποια πράγματα, όπως το χτένισμα της, στην απλή του μορφή για να νιώθει καλά με την ηλικία της.

Η ίδια πιστεύει πως η μητέρα της είναι η ιδανική έμπνευση για εκείνη, καθότι είναι συνεχώς ευτυχισμένη και της αρέσει να τραγουδάει. Τέλος δεν δίστασε να μιλήσει για την κόρη της, την μικρή Σούρι, αναφέροντας ότι έχει σκοπό να της μάθει να είναι ευτυχισμένη με τα πάντα.

Δείτε το βίντεο από την πρώτη σέξι της φωτογράφηση στο Allure.

Keywords
Τυχαία Θέματα