Κίνηση έκπληξη από Τσίπρα! Ρίχνει την Αθανασία Νταβαρίνου στη διαπραγμάτευση

17:42 9/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Με μια κίνηση έκπληξη ο πρωθυπουργός αλλάζει όλα τα δεδομένα στην πορεία της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές για ασφαλιστικό και αξιολόγηση.

Ο Αλέξης Τσίπρας βγάζει έναν άσσο από το μανίκι του και ενισχύει την ομάδα διαπραγμάτευσης με ένα πρόσωπο που ξέρει να φέρνει νίκες. Η Αθανασία Νταβαρίνου λοιπόν η γνωστή, μόνιμη νικήτρια των τηλεοπτικών διαγωνισμών θα είναι το νέο μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας της χώρας η οποία μάλιστα

θα τεθεί και επικεφαλής της.

«Χρειαζόμαστε μια νίκη επειγόντως» φέρεται να είπε ο πρωθυπουργός ο οποίος κατέληξε στην κρίσιμη αυτή απόφαση κατά την παραμονή του στην Τεχεράνη.

Εισηγητής της λύσης Νταβαρίνου φέρεται ο Α. Φλαμπουράρης ο οποίος γνωρίζει το θέμα «από μέσα» μιας και συμμετέχει συχνά σε τηλεοπτικούς διαγωνισμούς ειδικά για οικιακά σκεύη με τα οποία θέλει να γεμίσει την κουζίνα του εξοχικού στην Αίγινα.

Ο ίδιος έκανε τις κρίσιμες επαφές με την κ. Νταβαρίνου η οποία δήλωσε έτοιμη να πράξει το πατριωτικό της καθήκον: «Είμαι έτοιμη να φέρω νίκες στην πατρίδα. Απλά δώστε μου το τηλέφωνο που θα πάρω» φέρεται να είπε στον κ. Φλαμπουράρη.

Πηγή thecaller.gr

The post Κίνηση έκπληξη από Τσίπρα! Ρίχνει την Αθανασία Νταβαρίνου στη διαπραγμάτευση appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα