«Κλείνει» στόπερ ο Ολυμπιακός

H αναζήτηση, η εύρεση και η συμφωνία με κεντρικό αμυντικό φαίνεται πως είναι προ των πυλών με τον Ρικάρντο Κόστα να το φαβορί για τον αντικαταστάτη του Αμπιντάλ...

Ο Μίτσελ δεν θέλει να χάσει πάρα πολύ χρόνο, άλλωστε το είχε πει και σε συνέντευξη Τύπου, πως μέχρι τις 28/12 θα ήθελε να έχει στα χέρια του τον νέο στόπερ. Όλα δείχνουν πως στον Ολυμπιακό έχουν καταλήξει σε ό, τι αφορά το θέμα του κεντρικού αμυντικό και η καθυστέρησε έγινε λόγω ορισμένων ονομάτων

που άρεσαν στους ανθρώπους των πρωταθλητών Ελλάδας, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Γαύρος».

Προτεραιότητα για τους Πειραιώτες έχει ο Ρικάρντο Κόστα, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο αντικαταστάτης του Ερίκ Αμπιντάλ, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει κάποια κίνηση για απόκτηση και δεύτερου κεντρικού αμυντικού.

Η πρόταση στον Τόμας Ροζίτσκι

Το γεγονός ότι ο Τόμας Ροζίτσκι αγωνίστηκε με την φανέλα της Άρσεναλ ύστερα από 2,5 μήνες δεν πτοεί τον Ολυμπιακό, που κυνηγάει και εξαντλεί όλες τις πιθανότητες που έχει για να κάνει δικό του τον Τσέχο. Ο ίδιος, ο ποδοσφαιριστής γνωρίζει πως δεν είναι στο άνθος της ηλικίας του και ούτε θα είναι στις πρώτες επιλογές του Βενγκέρ για το αρχικό σχήμα των «gunners», παρότι στο Λονδρέζικο ντέρμπι με την ΚΠΡ ο Αλσατός έβγαλε το καπέλο στον Τσέχο.

Η ιστοσελίδα από την Τσεχία «ceskatelevize.cz» φέρνει στο «φως» της δημοσιότητας την εξαιρετική πρόταση που του έκανε ο Ολυμπιακός και είναι 1,5 + 1 χρόνια. Ο Ροζίτσκι στον Ολυμπιακό ξέρει από τώρα πως θα έχει ηγετικό χαρακτήρα, θα αγωνίζεται σε μια ομάδα που πηγαίνει κάθε χρόνο για το πρωτάθλημα, αλλά και στο Champions League. Συνεπώς, αυτά είναι τα κίνητρα για να πει το «ναι» στον Ολυμπιακό.

The post «Κλείνει» στόπερ ο Ολυμπιακός appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα