Κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο – Δύο συλλήψεις και 147 προσαγωγές [εικόνες]

Ολοκληρώθηκε η πορεία μνήμης του Πολυτεχνείου σε ειρηνικό κλίμα.

Κατά τη διάρκεια της πορείας ακούστηκαν συνθήματα κατά των μέτρων λιτότητας αλλά και για τη δολοφονία του Παύλοτ Φύσσα. Η πορεία εξελίχθηκε σε ειρηνικό κλίμα με την έντονη παρουσία της αστυνομίας.

Τα δυο άτομα που γδύθηκαν νωρίτερα ενώπιον διμοιρίας των ΜΑΤ , στο Σύνταγμα προσήχθησαν και διαπιστώθηκε ότι είναι Γάλλοι υπήκοοι. Πριν την έναρξη της πορείας η Αστυνομία είχε

προχωρήσει προληπτικά σε 147 προσαγωγές ατόμων εκ των οποίων δυο κρατούνται καθώς ο ένας εξ αυτών είχε πάνω του σφεντόνα.Οι συλληφθέντες θα παραπεμφθούν στον Εισαγγελέα.

Στις 6 το απόγευμα, το κύριο σώμα της πορείας βρισκόταν έξω από το κτήριο της αμερικανικής πρεσβείας στη Βασιλίσσης Σοφίας. Ακόμα, λίγο πριν τις 7 η ομάδα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ πέρασε μπροστά από την πρεσβεία και έκαψε δύο σημαίες, μία του ΝΑΤΟ και μία με τη ναζιστική σβάστικα.

Ξεχωριστό σήμα έδωσαν οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ οι οποίοι φώναξαν συνθήματα κατά του κλεισίματος του εθνικού ραδιοτηλεοπτικού σταθμού και της κυβέρνησης Σαμαρά.

Πριν από δύο ώρες, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας εμφανίστηκε ομάδα μαυροντυμένων, οι οποίοι φώναξαν συνθήματα υπέρ της Χρυσής Αυγής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε χρήση χημικών από τα ΜΑΤ και από τις συγκρούσεις με τους αστυνομικούς τραυματίστηκαν τρία άτομα.

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα