Κώστας Μαρτάκης στο ΒΡΑΔΥ: Μου στέλνουν γυμνές φωτογραφίες στο Twitter

Ο Κώστας Μαρτάκης και η Στεφανία Ρίζου πρωταγωνίστησαν στο χθεσινό ΒΡΑΔΥ.

Πολλά έχουν γραφτεί τον τελευταίο καιρό για τον διάσημο τραγουδιστή, από το ότι είναι αλλήθωρος μέχρι ότι είναι…ο αντίχριστος! Όμως ο Κώστας Μαρτάκης έδειξε την ανθρώπινη φύση του παρουσιάζοντας τους κοιλιακούς του στην εκπομπή και μιλώντας για την επαφή του με τις θαυμάστριες.

Αναφέρθηκε στην μεταμόρφωση του σε Μαράια Κάρεϊ και δήλωσε πως πολλοί του είπαν πως ήταν κουκλάρα και τον έβλεπαν μέχρι και στον ύπνο τους και ένας από αυτούς ήταν και ο Πέτρος Κωστόπουλος!

Δήλωσε πως δεν βρίσκει γυναίκες, είναι καιρό μόνος του και ότι υπάρχουν πολλές θαυμάστριες που του στέλνουν γυμνές φωτογραφίες στο Twitter χωρίς να εμφανίζεται το πρόσωπο τους. Δεν του αρέσει το πολύ μεγάλο στήθος στις γυναίκες, αλλά ούτε και το …δάκρυ που είναι σαν να στάζει και το ιδανικό για εκείνον είναι το μέγεθος της παλάμης που πιάνει! Δήλωσε πως ο ίδιος, η Άντα Λιβιτσάνου και η Σύλβια Δελικούρα είναι τα μεγαλύτερα νούμερα, όπως βέβαια και ο Κρατερός Κατσούλης και ο Θανάσης Αλευράς!

Του αρέσουν οι μεγάλες γυναίκες, δηλαδή κάπου στα 35-40 καθώς θα είναι πιο έμπειρη και θα του μάθει πράγματα , αφού θέλει να έχει μεγάλη εμπειρία..

Δείτε την συνέντευξη του.

Η Στεφανία Ρίζου ήταν η επόμενη λαμπερή καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου.

Το σόι της το έχε με την δημοσιογραφία, αλλά η ίδια δεν το έχει και μένει μακρυά από αυτό τον χώρο…

Μίλησε για την συμμετοχή της στο “VOICE” και πως προέκυψε , ενώ αποκάλυψε πως την πρώτη χρονιά είχε αρνηθεί να πάρει μέρος, γιατί δεν ήθελε να αφήσει τον Σάκη Ρουβά με τον οποίο συνεργαζόταν. Στα 18 της με λίγο σπρώξιμο είχε γράψει ένα τραγούδι και το είχε δώσει στην Άννα Βίσση και εκείνη την πήρε μαζί της, στις εμφανίσεις της, ενώ μίλησε και για το τι συμβαίνει με τη φωτογραφία όπου φιλιέται με την Τάμτα.

Δείτε όλη της τη συνέντευξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα