Κούγιας: Ο Κωστής Στεφανόπουλος έπεισε τον Άκη να παντρευτεί τη Σταμάτη

Με την αγόρευση του συνηγόρου υπεράσπισης της Βίκυς Σταμάτη, Αλέξη Κούγια, συνεχίστηκε και σήμερα η δίκη για την υπόθεση των «χρυσών μιζών» με πρωταγωνιστικό πρόσωπο τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Ο γνωστός δικηγόρος, Αλέξης Κούγιας, είπε στην αγόρευσή του ότι η Βίκυ Σταμάτη κατέστη ουσιαστικά «όμηρος» του συζύγου της, Άκη Τσοχατζόπουλου

αφού εκείνος είχε την απόλυτη διαχείριση των οικονομικών τους.

«Οι πραγματικοί εγκληματίες είναι έξω από την υπόθεση αυτή, αλίμονο για τη Δικαιοσύνη και το σύστημα αξιών, αν ελλείψει στοιχείων το αρχιλαμόγιο της υπόθεσης (σσ αναφέρεται στον εξάδελφο του Τσοχατζόπουλου Νικόλαο Ζήγρα) αποτελέσει το κορυφαίο αποδεικτικό μέσο», δήλωσε ο συνήγορος της Βίκυς Σταμάτη.

Επείσης σχετικά με την οικονομική κατάσταση του ζεύγους Τσοχατζόπουλου ήταν τραγική συμφωνα φυσικά με τον ο κ Κούγια. Μάλιστα, ανέφερε ότι ο πρώην υπουργός αρκετό καιρό πριν συλληφθεί, βρισκόταν σε άσχημη οικονομική θέση, ενώ δεν μπορούσε καν να επιλέξει ένα «καλό δικηγορικό γραφείο», αφού δεν είχε τα χρήματα να το πληρώσει. « Ο Τσοχατζόπουλος δεν έχει μαντήλι να κλάψει», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος μιλώνστας, για τη Βίκυ Σταμάτη ο συνήγορος επιτέθηκε σε ΜΜΕ που, όπως είπε, δημιουργούν ενόχους λέγοντας: «Η Βίκυ Σταμάτη ήταν ένα ωραίο κορίτσι από χωριό. Αυτός που έπεισε τον Άκη Τσοχατζόπουλο να την παντρευτεί ήταν ο τότε πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας»,

Αναφερόμενος στην προσωπικότητα της συζύγου του πρώην υπουργού, ο κ. Κούγιας έκανε λόγο για ένα άτομο «περιορισμένων δυνατοτήτων, αλλά με ονειροπόλο διάθεση που στα 50 του διαβάζει βιβλία και θέλει να γράψει ποιήματα».

Ο κ. Κούγιας κάλεσε το Δικαστήριο να μην αποφανθεί υπό το κράτος προκαταλήψεων και εντυπωσιασμού και χαρακτήρισε τον Άκη ως τον τελευταίο τροχό της αμάξης στην υπόθεση του ξεπλύματος μαύρου χρήματος από τα εξοπλιστικά. Η δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου συνεχίζεται.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα