Κουρουμπλής: Είσαι υπουργός των ράντζων – Άδωνις: Κι εσύ κοινός συκοφάντης [βίντεο]

Έντονη αντιπαράθεση υπήρξε σήμερα στη Βουλή μεταξύ του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Κουρουμπλή κατά της συζήτηση επερώτησης της αξιωματικής

αντιπολίτευσης για την υγεία.

Ο κ. Κουρουμπλής κατηγόρησε τον υπουργό Υγείας και είπε ότι είναι ο βασικός υπεύθυνος της αύξησης της τιμής ορισμένων φαρμάκων και άφησε να εννοηθεί ότι εξυπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα. Επίσης είπε ότι θα μείνει γνωστός σαν υπουργός των ράντζων.

Ο κ. Γεωργιάδης πήρε τον λόγο και απευθυνόμενος στον Παναγιώτη Κουρουμπλή είπε: «είστε κοινός συκοφάντης» και υποστήριξε ότι έχουν μειωθεί οι τιμές σε 700 φάρμακα. Επίσης συμπλήρωσε: «εσείς ως ανεύθυνος που είστε έρχεστε στη Βουλή και κάνετε λασπολογία».

Αμέσως μετά ο υπουργός Υγείας παραδέχτηκε ότι η μείωση των πληθυσμιακών κριτηρίων ήταν μνημονιακή υποχρέωση και προκάλεσε την αντίδραση ιατρικών ομίλων.

«Μήπως είστε ο εκπρόσωπος των μεγάλων ιατρικών ομίλων, μήπως εσείς τα παίρνετε τα λεφτάκια;» αναρωτήθηκε και κατέληξε: «Ντροπή σας!»

Επίσης, ο κ. Γεωργιάδης υπενθύμισε στον κ. Κουρουμπλή ότι το πρώτο μνημόνιο το ψήφισαν μαζί, όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ: «Δεν έχετε ένα ίχνος αυτοκριτικής».

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα