«Κρίσιμη η κατάσταση» της 29χρονης που επέβαινε στο τζιπ του Παντελίδη

«Κρίσιμη» χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας της 29χρονης Μίνας Αρναούτη που επέβαινε στο τζιπ του Παντελή Παντελίδη.

Η 29χρονη κοπέλα η οποία φέρει σοβαρά τραύματα στα πόδια και λίγο έλειψε να ακρωτηριαστεί παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού.

Η επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου αναφέρει και για τις δυο συνεπιβάτες του Παντελή Παντελίδη:

«Η Φρόσω Κυριάκου έλαβε εξιτήριο και αποχώρησε, η επέμβαση που έκανε εξελίχθηκε ομαλά. Η Μίνα

Αρναούτη παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά σταθερή. Ό,τι συμβαίνει στην κοπέλα αυτή τη στιγμή στη ΜΕΘ αντιμετωπίζεται επειδή είναι σταθερή- χωρίς επιπλοκές, η κατάστασή της. Όλοι οι γιατροί είναι από πάνω της».

Όπως τονίζουν οι γιατροί που την παρακολουθούν, η Μίνα δεν έχει χτυπήσει στο κεφάλι και αυτό είναι πολύ θετικό. Η Μίνα Αρναούτη είχε σοβαρό κάταγμα στο μηρό και στο χέρι, χτύπησε στο θώρακα ενώ είχε και πολλά θλαστικά τραύματα. Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμη καθώς η κοπέλα παραμένει στην ΜΕΘ, ωστόσο οι δικοί της είναι αισιόδοξοι.

Συγκεκριμένα, η Αρναούτη είχε ανοιχτά τραύματα στη δεξιά θωρακική χώρα με κατάγματα πλευρών και στον πνευμονοθώρακα. Επίσης υπήρχαν ανοιχτά κατάγματα σε όλη την δεξιά πλευρά του σώματος της και κατάγματα δεξιού βραχιονίου. Μόλις μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, η κοπέλα υποβλήθηκε σε ολόσωμη αξονική χωρίς να υπάρξουν ευρήματα στο κεφάλι και την κοιλιά. Αμέσως μπήκε στο χειρουργείο. Μετά από πολλές ώρες, έγινε αποκατάσταση του θώρακα.

The post «Κρίσιμη η κατάσταση» της 29χρονης που επέβαινε στο τζιπ του Παντελίδη appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κρίσιμη, 29χρονης, Παντελίδη,krisimi, 29chronis, pantelidi