Κυκλώματα φέρνουν αγοράκια από την Βουλγαρία για να κάνουν πιάτσα στη Θεσσαλονίκη

18:33 6/4/2015 - Πηγή: KoolNews

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι καταγγελίες κατοίκων του Βαρδάρη Θεσσαλονίκης για την περιοχή που βρίσκεται γύρω από τον ΟΣΕ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η οδός Αφροδίτης έχει μετατραπεί σε πιάτσα παιδεραστών και παιδόφιλων που «ψαρεύουν» αγόρια, τα οποία εκμεταλλεύονται κυκλώματα trafficking. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, τα

αγοράκι έρχονται στη Θεσσαλονίκη με τα περισσότερα να καταφθάνουν με τρένα και λεωφορεία από την Βουλγαρία και την Ρουμανία.

«Στην οδό Αφροδίτης ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, ακόμα και τις αρρωστημένες ορέξεις του στα κορμιά των παιδιών. Το πρωί λειτουργούν κανονικά τα καταστήματά μας, αλλά το βράδυ η εικόνα που υπάρχει είναι τελείως διαφορετική» καταγγέλλει ένας κάτοικος της περιοχής στην Espresso.

Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος είπε στην εφημερίδα: «Ειδικά στη Θεσσαλονίκη έρχονται καθημερινά λεωφορεία με παιδιά που δεν συνοδεύονται πάντα από τους γονείς τους. Τα ξεφορτώνουν σε διάφορα σημεία για να προωθηθούν στην επαιτεία ή στην πορνεία».

Ο «κύριος με τα ράσα» που... ψάρευε παιδάκια

Σοκαριστική είναι η περιγραφή του νεαρού κατοίκου που έγινε αυτόπτης μάρτυρας ενός περιστατικού «ψαρέματος»: «Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση που είδα ένα βράδυ και με αηδίασε. Επιστρέφοντας στο σπίτι μου, επί της οδού Αφροδίτης σταμάτησε ένα VW Eos μαύρο, που οδηγός του ήταν ένας ιερέας! Φορούσε ράσα κανονικά και ένας τεράστιος χρυσός σταυρός κρεμόταν από τον λαιμό του! Αναβόσβησε τα φώτα και βγήκαν τρέχοντας από τη στοά τρία αγοράκια ηλικίας 13-14 ετών. Ισως μάλιστα να ήταν και μικρότερα! Τα δύο παιδάκια τελικά επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και έφυγαν μαζί του! Γενικά, στα στενά γύρω από τον Επιβατικό Σταθμό Θεσσαλονίκης κάθε βράδυ γίνεται το ίδιο πράγμα».

The post Κυκλώματα φέρνουν αγοράκια από την Βουλγαρία για να κάνουν πιάτσα στη Θεσσαλονίκη appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα