Κύπριος ιερέας βίασε την ανιψιά του– Γνώριμος στον χώρο των δικαστηρίων

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο Κύπριος ιερέας, που προφυλακίστηκε ως ύποπτος για τον βιασμό της 25χρονης ανιψιάς του!

Η 25χρονη, κατήγγειλε τον θείο της για επίθεση και βιασμό. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο ιερέας της είχε παραχωρήσει τροχόσπιτο, για να μείνει εκεί μερικές μέρες. Παρά το γεγονός πως είχαν συμφωνήσει πως εκεί θα μείνει μόνη της, εκείνος της επισκεπτόταν τα περισσότερα βράδια, ενώ κάποιες φορά κοιμόταν εκεί.

Το τελευταίο βράδυ, όμως, την ώρα που η νεαρή είχε αποκοιμηθεί, ο ιερέας την πλησίασε και άρχισε να την χαϊδεύει. Παρά τις αντιστάσεις της, εκείνος της επιτέθηκε και τη βίασε.

Ο ιερωμένος αρνείται τα όσα του καταλογίζει, ενώ, όπως αναφέρει το protothema.gr, την Τετάρτη παρουσιάστηκε χωρίς δικηγόρο στο δικαστήριο και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των ανακριτών προκειμένου να υπάρξει πλήρης διερεύνηση της υπόθεσης.

Τέλος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είναι γνωστό πρόσωπο στον χώρο των δικαστηρίων: Εκκρεμούν εναντίον του κατηγορίες για έκδοση ακάλυπτων επιταγών, αλλά δεν υπάρχει καμιά καταδίκη εις βάρος του. Επίσης, κατά το παρελθόν, υπήρξαν πολλές καταγγελίες προς το πρόσωπό του, αλλά ο Μητροπολίτης δεν έλαβε κανένα μέτρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα