Λαγός και Πατέλης εμπλέκονται στην επίθεση των Χρυσαυγιτών στο Πέραμα – Ποιους καίει η δικογραφία

Όλο και περισσότερα μέλη της Χρυσής Αυγής αναμένεται να πέσουν στα δίχτυα της Δικαιοσύνης όσο βαθαίνει η έρευνα και εξετάζεται η δικογραφία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ολοένα και περισσότερα στοιχεία «δένουν» κι άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής σχετικά με την υπόθεση της επίθεσης στους αφισοκολλητές του ΚΚΕ στο Πέραμα στις 12 Σεπτεμβρίου.

Ο

34χρονος άνδρας που φέρεται να είναι ο «πυρηνάρχης» του Περάματος δεν είναι τυχαίο πρόσωπο καθώς όπως δημοσιεύει η Καθημερινή, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στα επεισόδια του Περάματος. Φέρεται μάλιστα να συντόνιζε την επίθεση και να κατηύθυνε τους Χρυσαυγίτες που ξυλοκοπούσαν τα μέλη του ΚΚΕ. Ο ίδιος έχει κατηγορηθεί για συμμετοχή στον ξυλοδαρμό Αιγύπτιων ψαράδων στο Νέο Ικόνιο το καλοκαίρι του 2012.

Επιπλέον, από την έρευνα της Αντιτρομοκρατικής προέκυψε ότι μετά την επίθεση στα μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα ο 34χρονος επικοινώνησε με τον πυρηνάρχη της Νίκαιας, Γιώργο Πατέλη, ενώ εμπλοκή στην υπόθεση έχει και ο επίσης προφυλακισθείς βουλευτής Πειραιά Γιάννης Λαγός, ο οποίος επιτέθηκε σε αστυνομικούς, που έκαναν έρευνα στα γραφεία της Τ.Ο. Περάματος τη νύχτα της επίθεσης.

Όπως περιέγραψε στην «Καθημερινή» ο β' αντιπρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου οι επιτιθέμενοι κρατούσαν ξύλινα κοντάρια, κάποια από τα οποία είχαν πάνω τους προσαρμοσμένα καρφιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα