Λάνα Ντελ Ρέι: Όταν ο κόσμος δεν γουστάρει τη μουσική μου θέλω να το ρίξω στο ποτό!

Τον τελευταίο ένα χρόνο θεωρείται από πολλούς το νέο μεγάλο αστέρι της pop/rock σκηνής. Και όχι άδικα, καθώς η Λάνα Ντελ Ρέι κατάφερε να γίνει γνωστή προτού καν κυκλοφορήσει τον πολύ επιτυχημένο δίσκο της «Born to Die». Τα κομμάτια της «Blue Jeans» και «Video Games» έγιναν hits, ενώ η ίδια έδειξε παράλληλα και μερικά άλλα ταλέντα – όπως στο modeling.

Ωστόσο ο δρόμος για τη κορυφή μόνο εύκολος δεν ήταν. Όπως παραδέχθηκε σε συνέντευξή της, η 26χρονη τραγουδίστρια «στα 14 μου ήμουν αλκοολική. Έπινα κάθε μέρα και έπρεπε οι γονείς μου να με στείλουν σε καθολικό

σχολείο για να ξεκόψω!». Και ενώ έχει κόψει το αλκοόλ εδώ και 8 χρόνια, η Ντελ Ρέι δηλώνει ότι υπάρχουν φορές που θέλει να πέσει με τα μούτρα στο ποτό.

«Χαίρομαι που η δουλειά μου είχε επιτυχία, γιατί πάλεψα πολύ για αυτήν. Αλλά υπάρχουν άνθρωποι δεν τους αρέσουν τα κομμάτια μου. Και όταν το σκέφτομαι αυτό θέλω να ξαναρχίσω το ποτό» είπε στο περιοδικό Fashion, εκεί όπου έκανε και μια σέξι φωτογράφηση – στην vintage λογική που μας έχει συνηθίσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα