Λεβέντης: Ο Τσίπρας δεν είναι αριστερός, είναι ΠΑΣΟΚ

14:06 3/1/2016 - Πηγή: KoolNews

Αμετακίνητος στη θέση του για οικουμενική κυβέρνηση, αλλά και εκνευρισμένος με τον πρωθυπουργού που απέρριψε τη συγκεκριμένη λύση, χαρακτηρίζοντάς την αστεία, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στο Mega.

Ο κ. Λεβέντης

εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον πρωθυπουργό τον οποίο χαρακτήρισε ούτε λίγο ούτε πολύ «ΠΑΣΟΚτζή»: «Δεν απορρόφησε ο ΣΥΡΙΖΑ το ΠΑΣΟΚ αλλά το αντίθετο» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και συμπλήρωσε στο ίδιο ύφος:

«Ο κ. πρωθυπουργός δεν είναι αριστερός αλλά πασοκτζής εφόσον θεωρεί αστεία τη συζήτηση περί οικουμενικής, αν αυτά που λέει δεν τα λέει για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να κλείσει τα σενάρια».

Ο κ. Λεβέντης τόνισε επίσης ότι ο Αλέξης Τσίπρας απορρίπτει την πρόταση περί οικουμενικής κυβέρνησης λόγω των θερμοκέφαλων και των βολεμένων του συστήματος ΠΑΣΟΚ που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ: «Πήγε στην Εΰρώπη, ξέρει ότι θέλει οικουμενική κυβέρνηση, δεν μπορεί να λέει αυτά τα πράγματα» τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ο κ. Λεβέντης μίλησε και για τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: «Είναι μια συνεργασία που έχει ο ένας το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει και ο άλλος έχει πάρει δύο υπουργεία και κάθεται στη γωνία. Δεν ξέρω αν είναι αξιοπρεπής για τον Καμμένο η στάση αυτή. Ο Καμμένος με τα στεφάνια που ρίχνει στα Ίμια και τις ομιλίες του για δολάρια καθιστά την υπόθεσή του λίγο μη συνεργάσιμη».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αφού σημείωσε ότι ο Αλέκος Φλαμπουράρης δεν του έχει ζητήσει να στηρίξει την κυβέρνηση με τους 9 βουλευτές του, αποκάλυψε ότι περιμένει την εκλογή νέου προέδρου της ΝΔ για να συναντήσει και αυτόν και τον κ. Τσίπρα και να τους προτείνει οικουμενική.

The post Λεβέντης: Ο Τσίπρας δεν είναι αριστερός, είναι ΠΑΣΟΚ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα