Ληστές μπήκαν στο σπίτι του Σοίμπλε!

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών ο οποίος επιστρέφοντας στο σπίτι του διαπίστωσε ότι το είχαν «επισκεφθεί» διαρρήκτες και το είχαν κάνει… καλοκαιρινό.

Το περιστατικό αποκάλυψε η τοπική εφημερίδα «Berliner Morgenpost» και συνέβη στις 7 Νοεμβρίου μεταξύ 18:00 και 21:00.  Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε την ώρα της διάρρηξης  έλειπε από το σπίτι. Επιστρέφοντας διαπίστωσε ότι οι ληστές είχαν κλέψει  ένα κινητό τηλέφωνο και άλλα αντικείμενα .

Να σημειωθεί ότι ο Γερμανός υπουργός

Οικονομικών παρότι στο παρελθόν είχε δεχθεί δολοφονική επίθεση, έχει ρητά ζητήσει να μην υπάρχει μόνιμη φύλαξη στην οικία του.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας που επικαλέστηκε η εφημερίδα αρνήθηκε να σχολιάσει τις λεπτομέρειες, ενώ το υπουργείο Οικονομικών περιορίστηκε στο ότι δεν σχολιάζει θέματα ασφάλειας.

Ωστόσο, υψηλόβαθμο στέλεχος της Αστυνομίας περιέγραψε το γεγονός ως «κραυγαλέο πρόβλημα ασφάλειας», αν και δεν είναι ξεκάθαρο εάν οι δράστες επέλεξαν εν γνώσει τους το συγκεκριμένο διαμέρισμα.

«Ο κ. Σόιμπλε σίγουρα έχει δίπλα του καλό προσωπικό ασφαλείας. Αλλά θα μπορούσε σε αυτή την περίπτωση να πρόκειται για κάποιον ψυχοπαθή» προσέθεσε ο αξιωματικός της γερμανικής αστυνομίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα