Λουκ και Κρις Χέμσγουορθ ζητούν από τον Λίαμ να χωρίσει τη Μάιλι Σάιρους

10:31 9/5/2013 - Πηγή: KoolNews

Αντρικά και σταράτα φαίνεται να τα είπαν τα τρία διάσημα αδέρφια, για την ‘‘Χάνα Μοντάνα’’ και τα καμώματα της στον Λίαμ.

Αρχικά ο Λουκ ήταν ο πρώτος που γύρισε και είπε στον μικρότερο αδερφό του ότι η σταρ έχει κερδίσει τις καρδιές τους.

Φαίνεται όμως πως από τότε τα πράγματα έχουν αλλάξει, καθότι οι Λουκ και Κρις έκαναν κουβέντα στον μικρότερο αδερφό τους και σταρ του Hunger Games,

Λιαμ, προσπαθώντας να τον πείσουν να χωρίσει τη Μάιλι Σάιρους.

Δεν είναι μυστικό ότι τελευταία το ζευγάρι δεν τα πήγαινε και τόσο καλά και περνούσε αρκετό χρόνο χωριστά. Το σκηνικό δεν φαίνεται να έκατσε καλά στα δύο αδέρφια που έβαλαν κάτω τον μικρό αδερφό τους και του είπαν τη γνώμη τους για τη σχέση του.

«Θέλουν από τον Λίαμ να χωρίσει», ανέφερε χαρακτηριστικά πηγή σε γνωστό περιοδικό.

Οι συμβουλές των αδερφών φαίνεται να έπιασαν τόπο, καθότι τον τελευταίο καιρό ο Λίαμ αποστασιοποιείται από την αρραβωνιαστικιά του και έχει βάλει και σε αναμονή τον γάμο τους. Όλα αυτά, τη στιγμή που σε πρόσφατη συνέντευξη της, η Μάιλι δήλωσε πως το ζευγάρι δεν έχει χωρίσει και είναι μια χαρά.

Πάντως μέχρι στιγμής η Σάιρους έχει επισκεφθεί αρκετά events χωρίς τον Λίαμ, με πιο πρόσφατο το περίφημο Met Bal. Η τραγουδίστρια είχε πει πρόσφατα ότι θα ευχόταν να είχε περισσότερο χρόνο με τον Λίαμ, αλλά οι υποχρεώσεις και ιδιαίτερα ο νέος της δίσκος είναι πάνω από όλα. Ακόμη και από τον γάμο.

«Και εγώ θα ήθελα να περνάω περισσότερο χρόνο με το αγόρι μου στα Starbucks, αλλά απλά δεν μπορώ», είχε δηλώσει η Μάιλι στην τελευταία της συνέντευξη. Ωστόσο κάποτε, ήταν αρκετά συμπαθής στα άλλα δύο αδέρφια της οικογένειας.

«Μοιάζει πολύ με τον Λίαμ και νομίζω είναι πολύ καλό ζευγάρι. Προσωπικά την βρίσκω ενδιαφέρουσα» είχε πει ο μεγάλος αδερφός Λουκ για τη Μάιλι Σάιρους.

Keywords
Τυχαία Θέματα