Λούστρος νομισμάτων και δοκιμαστής ταμπόν – Αυτές είναι οι πιο παράξενες δουλειές [εικόνες]

Υπάρχουν φορές που σηκωνόμαστε το πρωί και καταριόμαστε την τύχη μας που δουλεύουμε σε αυτή την άθλια δουλειά. Μάλλον δεν το σκεφτήκαμε καλά, αφού θα μπορούσε η μοίρα να τα είχε φέρει έτσι και να δοκιμάζαμε ταμπόν!

Οι δουλειές που ακολουθούν είναι οι παράξενες και συνάμα σπάνιες στον κόσμο. Κάποιες είναι αηδιαστικές, άλλες είναι περίεργες και άλλες δεν ξέραμε καν ότι υπάρχουν. Κάποιοι δοκιμάζουν ταμπόν, άλλοι μυρίζουν, άλλοι γυαλίζουν και άλλοι βουτάνε σε λίμνες.

Πάντως κανένας δεν εξέφρασε παράπονα γι αυτό που κάνει. Εδώ που τα λέμε για να επιλέξει κάποιος μία περίεργη

δουλειά πρέπει να του αρέσει και να αγαπάει αυτό που κάνει αλλιώς θα έκανε κάτι συνηθισμένο που γίνεται από πολλούς άλλους ανθρώπους. 1 από 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Ελεγκτής Οσμών

Η 50χρονη Μπέτυ Λάιονς στα εργαστήρια Χίλτοπ στο Οχάιο, μυρίζει καθημερινά την μασχαλιαία περιοχή, την αναπνοή, τα πόδια και τις πάνες. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που μυρίζει η Μπέτυ, έχει ακολουθήσει κάποιες αυστηρές οδηγίες έτσι ώστε να γίνει με επιτυχία η δοκιμή ενός αποσμητικού. Η Λάιονς ξεκίνησε την καριέρα της πριν 35 χρόνια σαν αντικείμενο των μελετών αλλά τελικά εκπαιδεύτηκε ένα μήνα και έγινε η ίδια ελεγκτής οσμών. Η ίδια ελέγχει κάθε μήνα την «μύτη» της. Επίσης οι περισσότεροι ελεγκτές είναι γυναίκες γιατί μπορούν να μυρίσουν καλύτερα.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα