Λοβέρδος: Θα γυρίσω στο ΠΑΣΟΚ αν φύγει ο Βενιζέλος

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η συνέντευξη του πρώην υπουργού στην οποία ρίχνει και βόμβα μεγατόνων δηλώνοντας: το ΠΑΣΟΚ ή θα ενωθεί με τη ΔΗΜΑΡ ή θα διαλυθεί!

Ρήξη και αλλαγή του κομματικού συστήματος μόλις εκταμιευθεί η δόση των 44 δισσεκατομμυρίων ευρώ επιθυμεί και προωθεί ο Ανδρέας Λοβέρδος σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος δήλωσε στην εφημερίδα Παραπολιτικά.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, πρώην υπουργός και εκ των ισχυροτέρων πόλων στο ΠΑΣΟΚ έκανε μάλιστα την μεγάλη έκπληξη και -ενώ όλοι περίμεναν να ιδρύσει καινούριο κόμμα- προανήγγειλε την επιστροφή του στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Μόνο όταν τεθεί θέμα ηγεσίας και αντικατασταθεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος, φυσικά!

Στη συνέντευξή του, ο κ. Λοβέρδος τονίζει ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ την περασμένη Τετάρτη παρουσίασε εικόνα διάλυσης. «Ή θα γίνει νέο κόμμα ή θα μετασχηματιστεί καθολικά το ΠΑΣΟΚ, διότι ως έχει σήμερα έχει κλείσει τον κύκλο του ή θα ενωθεί το ΠΑΣΟΚ με τη ΔΗΜΑΡ ή θα γίνει ομοσπονδία κομμάτων, δικτύων και προσώπων τύπου «Ελιάς». Το σίγουρο είναι ότι δεν μετακινούμαι από την Κεντροαριστερά«, τόνισε χαρακτηριστικά.

Ως προς τα νέα μέτρα, ήταν σαφής. θα τα υπερψηφίσει: »Θα κάνω και αυτή τη φορά το καθήκον μου, αλλά δεν πάει άλλο«.

Keywords
Τυχαία Θέματα