Μαίνεται ο πόλεμος των ΑΝΕΛ με Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ

Καθημερινός είναι πλέον ο πόλεμος δηλώσεων, υπαινιγμών και αλληλοκατηγοριών μεταξύ των Ανεξάρτητων Ελλήνων με το Ποτάμι αλλά και με το ΠΑΣΟΚ. Στο νέο επεισόδιο, την αρχή έκανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος του κατηγόρησε το

κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων ότι δίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό το χρώμα στις αντιλήψεις της κυβέρνησης και πολλές φορές στις πρακτικές της, έστω κι αν είναι ο μικρός κυβερνητικός εταίρος.

«Αυτές τις 50 μέρες έχουμε μια κυβέρνηση συνεργασίας, πολιτικά ετερόκλητη, μια συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ, μια συγκυβέρνηση των κ.κ. Τσίπρα - Καμμένου και Βαρουφάκη, στη βάση φοβούμαι ενός έξαλλου αντιμνημονιακού εθνικισμού των κενών λόγων», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Άμεση ήταν η αντίδραση της εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνας Χρυσοβελώνη, που με ανακοίνωσή της τον κατηγορεί για παραλήρημα κατά του Πάνου Καμμένου, μην μπορώντας να χωνέψει ότι οι ΑΝΕΛ είναι ένα γνήσιο πατριωτικό κόμμα.

«Ο κ. Βενιζέλος, δυστυχώς για τον ίδιο, αδυνατεί να αντιληφθεί, ότι υπάρχει μια κυβέρνηση που διαπραγματεύεται σκληρά, κόντρα στις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών και προς όφελος της πατρίδας μας. Και συγχέει, είτε συνειδητά, είτε από βαθύτατη άγνοια, τον πατριωτισμό με τον εθνικισμό και την διεκδικητική στάση με την εξαλλοσύνη. Αυτή η πατριωτική στάση εκφράζεται και υλοποιείται από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, η οποία ανταποκρίνεται στην εντολή του ελληνικού λαού.»

Η κόντρα με το Ποτάμι, που συντηρείται εδώ και μια βδομάδα σε καθημερινή βάση, είχε επίσης ένα νέο επεισόδιο, με αφορμή αυτή τη φορά την απόφαση του υπουργείου Άμυνας να μοιράσει φυλλάδια στα σχολεία με σκοπό την ενημέρωση των μαθητών για τις γερμανικές αποζημιώσεις. Ο Δημήτρης Τσιόδρας, υποστηρίζει ότι «η γελοιότητα έχει και τα όριά της», «δείχνοντας» προς το υπουργείο Άμυνας.

Όπως υποστηρίζει στην ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του Ποταμιού: «Πανικόβλητο από τις αντιδράσεις, που προκάλεσε η απόφασή του να μοιράσει φυλλάδια στα σχολεία και να οργανώσει διεθνείς διασκέψεις αρμοδιότητας του Υπουργείου Εξωτερικών καταφεύγει σε θεωρίες συνωμοσίας και καταγγελίες από άλλες σκοτεινές εποχές περί.... εξυπηρέτησης ξένων συμφερόντων. Ενδεικτικό του πανικού του είναι ότι το Υπουργείο, σήμερα άλλαξε και το περιεχόμενο της επίσημης ανακοίνωσης, που εκδόθηκε αμέσως μετά τη σύσκεψη στις 9-3-15 που υπάρχει ακόμη στο site του».

Φωτογραφία: Eurokinissi

The post Μαίνεται ο πόλεμος των ΑΝΕΛ με Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα