Μαμά θα πεθάνω – Φοιτητής στο Ρέθυμνο προσπάθησε να αυτοκτονήσει με χάπια

Στην Εντατική του Νοσοκομείου Ρεθύμνου νοσηλεύεται νεαρός φοιτητής του Πανεπιστημίου, ο οποίος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών και αφού πρώτα είχε τηλεφωνήσει στη μητέρα του λέγοντας «Μαμά θα πεθάνω».

Όπως μεταδίδει το flashnews.gr, η μητέρα του φοιτητή που βρίσκεται στη Μάνη, σοκαρισμένη από το τηλεφώνημα, ειδοποίησε την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου, αναφέροντας ότι ο γιος της βρίσκεται σε απελπισία και της δήλωσε ότι θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αρχών οι οποίες ξεκίνησαν τις έρευνες στις συνοικίες που

συνήθιζε να κινείται ο νεαρό καθώς απουσίαζε από το σπίτι του. Στις 4 τα ξημερώματα, ο νεαρός εντοπίστηκε να κείτεται ημίγυμνος σε παγκάκι, στο λιμάνι της πόλης.

Πλέον νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου και παραμένει νοσηλευόμενος εκτός κινδύνου.

Όπως προέκυψε ο νεαρός, είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα ψυχοφαρμάκων τα οποία κατείχε νόμιμα αφού σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, έχοντας αποπειραθεί να αυτοκτονήσει και άλλες φορές στο παρελθόν.

Το τηλεφώνημα της μητέρας του και η άμεση ανταπόκριση της ΕΛ.ΑΣ ήταν σωτήρια για τον φοιτητή, ο οποίος δεν υπέστη σωματική βλάβη αλλά χρειάζεται ειδική φροντίδα για την ψυχική του υγεία.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα