Μαρίνο ή Λουίς Ενρίκε; 5+2 ονόματα για τον πάγκο της Μπάρτσα

Χεράρδο Μαρτίνο και Λουίς Ενρίκε. Αυτά είναι τα δύο ονόματα που έχουν στην κορυφή της λίστας οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα, για τη θέση του προπονητή, μετά την επιδείνωση της υγείας του Τίτο Βιλανόβα. Αυτοί οι δύο είναι τα φαβορί, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο.

Στη λίστα των υποψηφίων για να αντικαταστήσουν τον 45χρονο άτυχο κόουτς, «παίζουν» δυνατά και οι Λάουντρουπ, Κούμαν και Βαλβέρδε. Ο πρόεδρος μπλαουγκράνα, Σάντρο Ροσέλ, τόνισε στην έκτακτη συνέντευξη τύπου πως ο νέος προπονητής θα ανακοινωθεί στις

αρχές της εβδομάδας, πράγμα που σημαίνει πως οι διοικούντες κινούνται τάχιστα.

Ο Μαρτίνο είναι ο μόνος υποψήφιος που δεν έχει ομάδα, αντιθέτως από τους συνδιεκδικητές του… θρόνου, που όλοι δεσμεύονται με συμβόλαια. «Marca», «El Mundo Deportivo» και «As» θεωρούν τον 50χρονο πρώην προπονητή της Νιούελς Ολντ Μπόις φαβορί, επικαλούμενη πηγές της αργεντίνικης «Olé», που θέλει τους Καταλανούς να έχουν προσεγγίσει τον προπονητή.

Μόνο η «Sport» αναφέρει ως φαβορί την «πάλαι ποτέ» σημαία της Μπάρτσα, Λουίς Ενρίκε. Αν και έχει υπογράψει συμβόλαιο πριν λίγες εβδομάδες με τη Σέλτικ, εμφανίζουν τον Ροσέλ έτοιμο να προσφέρει 3 εκ. ευρώ στους Σκοτσέζους για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Πάντως, στη δημοσκόπηση της «El Mundo Deportivo» κανείς από τους 5 προπονητές δεν είναι στην κορυφή. Με τις ψήφους να ξεπερνούν τις 21.000, ο Γιουπ Χάινκες με 28% είναι στην κορυφή της λίστας, με δεύτερο τον Μαρσέλο Μπιέλσα με 23%.

Keywords
Τυχαία Θέματα