Μάριον Κόλα: Ο Αλβανός δραπέτης που έχει τρέλα με την κοκαΐνη και δεν διστάζει να σκοτώσει

Σε στοίχημα τιμής έχει αναγάγει η Αστυνομία την σύλληψη του Αλβανού δραπέτη, Μάριον Κόλλα ο οποίος έχει εμπλακεί μέχρι στιγμής στους θανάτους δύο ανθρώπων κατά τις συμπλοκές του με την ΕΛ.ΑΣ.

Η δράση του Κόλα έγινε γνωστή το 2010 όταν και η Αστυνομία τον συνέλαβε για ληστείες τραπεζών μετά την αιματηρή συμπλοκή στον Βύρωνα. Από τότε έκανε γνωστές τις δολοφονικές

του διαθέσεις.

Κατά την διάρκεια καταδίωξης στην Κορινθία τραυμάτισε τρεις αστυνομικούς μία πράξη που μπορεί να θεωρηθεί «προφητική» για τον θάνατο του Γιώργου Ανδριτσόπουλου, ο οποίος πυροβολήθηκε από τον Κόλα και έχασε την ζωή του στο Δίστομο.

«Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που με πιάνετε. Την επόμενη φορά ή θα σας σκοτώσω ή θα με σκοτώσετε» είχε πει το 2010 στους αστυνομικούς που τον συνελάμβαναν. Τελικά έκανε πράξη την απειλή του και όχι μόνο σκότωσε αστυνομικό αλλά και μία κοπέλα, την Κατερίνα Ζώγαλη, στα Ίσθμια.

«Δε δίνει δεκάρα τσακιστή για την ανθρώπινη ζωή. Είναι τρελαμένος από την κοκαΐνη και ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμος να οπλίσει και να πυροβολήσει στο ψαχνό» λένε στην «Espresso» αστυνομικοί που γνωρίζουν καλά τι εστί Μάριαν Κόλα. Σύμφωνα δε με το δημοσίευμα ο Κόλα «είναι τρελαμένος από την κοκαΐνη και ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμος να οπλίσει και να πυροβολήσει στο ψαχνό»

Keywords
Τυχαία Θέματα