Μασκοφόρος εκτέλεσε 10 ανθρώπους σε πρεμιέρα του Batman!

Δέκα νεκρούς –ανάμεσά τους μικρά παιδιά- και από 50 τραυματίες άφησε πίσω του ένοπλος που εισέβαλε σε κινηματογράφο μεγάλου εμπορικού κέντρου για να σκορπίσει τον θάνατο. Φορούσε μάσκα και μαύρη πανοπλία…

Μακελειό στο Ντένβερ συγκλονίζει την παγκόσμια κοινή γνώμη και κλείνει στα σπίτια τους χιλιάδες τρομοκρατημένους πολίτες. Την τραγική είδηση μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός ΚΟΑ επικαλούμενος αυτόπτες μάρτυρες που διασώθηκαν από την απίστευτη εισβολή ένοπλου μασκοφόρου σε κινηματογραφική αίθουσα εμπορικού κέντρου και κατά τη διάρκεια

της νέας ταινίας του Batman («Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή»)!

Ο εκτελεστής διέφυγε αφού πρώτα σκότωσε 10 ανθρώπους, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά, ενώ τραυμάτισε κι άλλους 50 , αριθμός που αυξάνεται όσο περνά η ώρα καθώς στην περιοχή επικρατεί πανδαιμόνιο.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός μετέδωσε ότι ένας ψηλός άντρας (,183 μ.) ντυμένος με μαύρα ρούχα που φορούσε αντιασφυξιογόνο μάσκα άνοιξε πυρ μισή ώρα μετά την έναρξη της μεταμεσονύκτιας προβολής της ταινίας στο προάστιο Ορόρα και στη συνέχεια πέταξε κάτι το οποίο ήταν πιθανότατα δακρυγόνο.

Αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε ότι ο δράστης φορούσε μαύρα ρούχα και πανοπλία και έφυγε από την έξοδο κινδύνου με αργά βήματα πυροβολώντας ανθρώπους που έβρισκε μπροστά του.

Η αστυνομία δήλωσε πως έχει γίνει μία σύλληψη υπόπτου αλλά δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα