Μαζί με τη μπύρα σε παίζω και μια Μονόπολη – 4 play cafe-bars για να γίνει του Big Bang Theory

Το Big Bang Theory είναι από τις αγαπημένες μας σειρές και ένα από τα σημεία που μας αρέσουν είναι αυτό το δέσιμο της τετράδας των Χάουαρντ, Ραζ, Λέοναρντ και Σέλντον όταν παίζουν με κάρτες ή επιτραπέζια ή παιχνίδια στο διαδίκτυο. Κάπως έτσι θέλουμε να είμαστε και με την παρέα μας σε κάποιες στιγμές.

Και στην Αθήνα μπορείς να βρεις αρκετά τέτοια μαγαζιά που να ενώσουν την παρέα και να την μυήσουν

στη φιλοσοφία του old school gaming, με επιτραπέζια και κάρτες. 4 από αυτά σας παρουσιάζουμε σήμερα.

Playhouse

Βρίσκεται κοντά μια δεκαετία στα Εξάρχεια και σερβίρει από τις 10 το πρωί (μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα) καφέδες και ροφήματα για να συνοδεύσετε τις… παιχνιδοώρες σας. Διαθέτει κοντά στα πεντακόσια επιτραπέζια κάθε είδους (στρατηγικής, ταχύτητας, μνήμης, μπλόφας κλπ) κι αν εσείς δεν έχετε ιδέα το προσωπικό αναλαμβάνει να σας βρει το παιχνίδι που σας ταιριάζει και να σας εξηγήσει πως παίζεται. Για κάθε επιτραπέζιο έχει τιμή ξεχωριστή από το ποτό 1€ την ώρα. Τώρα που ο καιρός ανοίγει στην αυλή του θα ρίξετε το γέλιο της ζωής σας.

Βαλτετσίου 49, Εξάρχεια, 210 3821200

Play Time Cafe

Παιχνιδιάρικος, μοντέρνος χώρος, με πάνω από 250 επιλογές σε παιχνίδια, τα οποία εδώ δεν τα πληρώνετε, αλλά μπορείτε να παίζετε όσες ώρες θέλετε πληρώνοντας μόνο το ποτό ή το σνακ σας, όπως σάντουιτς ή μίνι ντόνατς. Η λίστα με τα επιτραπέζια ανανεώνεται σε εβδομαδιαία βάση, ενώ διοργανώνονται ενδιαφέροντα events όπως παρουσιάσεις νέων παιχνιδιών ή τουρνουά. Από Παρασκευή μέχρι Κυριακή κυκλοφορεί ανάμεσα σας και ο «Μέγας Παιχνιδογνώστης».

Εύδηλου 9-11, Γουδή, τηλ: 210 7485601

Playce

Ο αρχικός χώρος στου Ζωγράφου, αποτελεί το στέκι των φοιτητών στην Πανεπιστημιούπολη και πριν από δύο χρόνια απέκτησε «αδερφάκι» στην Πανόρμου. Διαθέτει πάνω από 300 τίτλους επιτραπεζίων, και τους κατάλληλους ανθρώπους να τους εξηγήσουν έναν προς έναν στους παίκτες. Το κόστος για το επιτραπέζιο είναι 1€ κατ’ άτομο, για όσες ώρες παιχνιδιού… αντέχει.

Λογοθετίδη 14, Αμπελόκηποι, 210 6990753 & Λ. Στρατάρχου Παγάγου 128, Ζωγράφου, 210 7755060

This House Rules

Ολοκαίνουρια άφιξη στο Μαρούσι, δεν έχει ούτε ένα χρόνο και μετρά περίπου 100 τίτλους επιτραπεζίων, που ταιριάζουν σε κάθε διάθεση, Σύντομα θα αρχίσει να διοργανώνει τουρνουά, special ημέρες αφιερωμένες σε παιχνίδι και άλλα events για τα αγαπημένα σας επιτραπέζια. Το κόστος είναι 1,50€ ανά άτομο για όση ώρα και όσα παιχνίδια παίξετε.

Δημητρίου Ράλλη 4, δίπλα στην πλατεία Κασταλίας, Μαρούσι, 2112126196

Keywords
Τυχαία Θέματα