Με κακοκαιρία, ανέμους και βροχές μας εγκαταλείπει ο Ιούνιος

Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ώρες ακόμα και με καταιγίδες από τη Στερεά Ελλάδα και βορειότερα σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 28 στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 17 έως 31

βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Ανάλογη εικόνα θα έχει και η νησιωτική χώρα με τον υδράργυρο να κυμαίνεται από 19 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί ενώ βαθμιαία στο Αιγαίο και νότια της Πελοποννήσου θα είναι σχεδόν θυελλώδεις κυρίως τις βραδινές ώρες.

Για την Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής κυρίως στα βόρεια του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι, ενισχυόμενοι το απόγευμα σε ισχυρούς.

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με αυξημένη πιθανότητα βροχής ή και καταιγίδας προβλέπεται για τη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ισχυροί ενισχυόμενοι το απόγευμα σε σχεδόν θυελλώδεις και στα ανοικτά του Θερμαΐκού θυελλώδεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα