Με τοπ εμφανίσθηκε για πρώτη φορά η Αντζελίνα Τζολί μετά την μαστεκτομή [εικόνες]

Στην Χαβάη βρέθηκε μαζί με δυο από τα παιδιά της η Αντζελίνα Τζολί προκειμένου για να δει τα μέρη στα οποία θα γυριστεί η επόμενή της ταινία.

Τρεις μήνες μετά την διπλή μαστεκτομή στην οποία υπεβλήθη, η 38χρονη σταρ αισθάνθηκε ξανά την έτοιμη να φορέσει ένα τοπ κατά την διάρκεια της επίσκεψής της στο νησί Oahu μαζί με ένα κινηματογραφικό συνεργείο.

Αυτό που πρόσεχαν βέβαια όλοι ήταν το στήθος της. Το μοναδικό στοιχείο που πρόδιδε την πρόσφατη περιπέτειά της γνωστής ηθοποιού, ήταν κάποια

μικρά σημάδια πίσω από τις μασχάλες που όπως αναφέρει στο δημοσίευμα της η Daily Mail, πιθανώς να προκλήθηκαν από τις τομές που της έκαναν κατά την διάρκεια της πλαστικής επανόρθωσης στην οποία υπεβλήθη στις 20 Απριλίου.

Η Αντζελίνα εθεάθει στο νησί μαζί με τους δυο μεγαλύτερους γιούς της, τον 11χρονο Μάντοξ και τον 9χρονο Παξ, για τις ανάγκες του Unbroken.

Όσον αφορά την ταινία, πρόκειται για την δεύτερη, μετά το In The Land of Blood and Honey ταινία, που σκοπεύει να σκηνοθετήσει και η οποία περιγράφει την ιστορία του Ολυμπιονίκη Λούις Ζαμπερίνι ο οποίος κατάληξε αιχμάλωτος πολέμου κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα