Μεγάλα πόδια, μεγάλο πέος! – Πέντε μύθοι για το αντρικό κορμί

Οι φήμες σχετικά με το ανδρικό κορμί, κατά τη διάρκεια των χρόνων, υπάρχουν και διαιωνίζονται! Από το μέγεθος της… πατούσας μέχρι και τις σεξουαλικές επιδόσεις, υπάρχουν πολλές διαδόσεις, οι οποίες, ούτε στο ελάχιστο, τελικά, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Δείτε ποιοι είναι οι πέντε πιο διαδεδομένοι μύθοι:

1. Οι άντρες σκέφτονται το σεξ κάθε επτά δευτερόλεπτα

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε στην Αμερική, από τον Έντουαρντ Λάουμαν και τους συναδέλφους του γιατρούς, το 1994, διαπιστώθηκε πως το 43% των αντρών δεν σκέφτεται το σεξ, ούτε μια φορά την ημέρα. Μάλιστα, η πλειοψηφία δήλωσε πως το σεξ περνάει από το μυαλό τους, από δύο φορές την εβδομάδα, μέχρι και 5-6 φορές τον μήνα.

2. Οι εργένηδες έχουν καλύτερη σεξουαλική ζωή από τους παντρεμένους

Οι… αστικοί μύθοι, θέλουν τους παντρεμένους άντρες, μόνο να κοιμούνται στην κρεβατοκάμαρά τους, ενώ, αντίστοιχα, τους εργένηδες, να ξεσαλώνουν κάθε βράδυ. Λάθος. Στην πραγματικότητα, οι παντρεμένοι είναι εκείνοι που έχουν πιο έντονη σεξουαλική ζωή. Μια μελέτη που έγινε το 2006, έδειξε πως οι σύζυγοι, κάνουν κατά 28 περισσότερο σεξ, από τους αντίστοιχους εργένηδες της ίδια ηλικίας.

3. Το σπέρμα έχει θερμίδες!

Το σπερματικό υγρό αποτελείται από νερό και θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνη C, ασβέστιο και μαγνήσιο. Περιέχει επίσης φρουκτόζη και μόνο… 5-7 θερμίδες!

4. Αν ξυρίσεις τις τρίχες γίνονται μετά πιο σκληρές

Επικρατεί η άποψη πως αν ξυρίσει το μούσι, τα μαλλιά ή τις υπόλοιπες τρίχες που έχεις στο σώμα, τότε, εκείνες, όχι μόνο να επιστρέψουν πολύ πιο γρήγορα πίσω, αλλά θα είναι και πολύ πιο σκληρές. «Α ν αυτό ήταν αλήθεια, θα είχαμε βρει το φάρμακο για την αντρική φαλάκρα» δηλώνει ο Ντ. Άαρον Κάρολ, του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα.

5. Οι άντρες που έχουν μεγάλες πατούσες έχουν και μεγάλο πέος

Αν ίσχυε κάτι τέτοιο, θα σήμαινε, πως το γονίδιο που ελέγχει τα δάκτυλα των ποδιών, είναι εκείνο που «ρυθμίζει» και την ανάπτυξη των γεννητικών οργάνων. Φυσικά και δεν ισχύει κάτι τέτοιο σε γενετικό επίπεδο. Συνεπώς, σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί κανείς να προβλέψει την ανάπτυξη και το μέγεθος του πέους, από το μήκος των ποδιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα