Μετεγγραφικό «Ρουά Ματ» του Ολυμπιακού με Χάρα και Νέτο

Ο Ολυμπιακός είναι ένα βήμα μακριά από το να κάνει το «μπαμ» την μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με τον περιφερειακό επιθετικό της Μπενφίκα, Φράνκο Ντανιέλ Χάρα, να είναι ο εκλεκτός του Βίτορ Περέιρα για την επίθεση. Θα το παλέψουν για Νέτο οι «ερυθρόλευκοι» όσο δύσκολο κι αν είναι...

Η μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου βρίσκεται στην τελική του ευθεία και ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται

να... χτυπήσει δύο ποδοσφαιριστές. Έναν Αργεντινό και έναν Πορτογάλο. Όπως σας έχουμε ενημερώσει πολλάκις από το KoolNews.gr οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν έναν εξτρέμ – ακραίο επιθετικό και έναν στόπερ.

Ο Περέιρα φέρεται πως έχει βρει στο πρόσωπο του Φράνκο Ντανιέλ Χάρα, βρήκε αυτό που έψαχνε για τα άκρα της επίθεσης. Ο Αργεντινός ανήκει στην Μπενφίκα από το 2010. Έχει αγωνιστεί 47 φορές και έχει σκοράρει 11 φορές, ενώ παράλληλα έχει βγάλει τέσσερις ασσίστ.

Ο Χάρα, δεν είναι ο κλασικός σέντερ φορ, περισσότερο αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικός και έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στα άκρα όπου θέλει ο Περέιρα, ενώ και ο Λουτσιάνο Γκαλετι έχει παρακολουθήσει τον παίκτη και έχει δώσει την έγκριση του στον Ολυμπιακό.

Επιμένει για Νέτο

Ο Λουίς Νέτο είναι ο διακαής πόθος του Περέιρα για το κέντρο της άμυνας, όμως η περίπτωση δεν είναι εύκολο. Τις τελευταίες 48 ώρες, τα ιταλικά ΜΜΕ γράφουν πως ο Λούις Νέτο έχει πει το «ναι» στην Ελλάς Βερόνα για να αγωνιστεί ως δανεικός. Ο Ολυμπιακός, φαίνεται πως δεν επηρεάζεται από τα δημοσιεύματα και κυνηγάει τις πιθανότητές του για να τον αποκτήσει.

Ο Βίτορ Περέιρα δεν θέλει τον Νέτο μόνο για έξι μήνες να βγάλει την χρονιά και μετά να τον δώσει πάλι πίσω στη Ζενίτ, αλλά τον θέλει και για του χρόνου. Αυτό συνεπάγεται πως οι πρωταθλητές Ελλάδας θα επιχειρήσουν να κάνουν μια πρόταση αγοράς για τον Λουίς Νέτο. Σε αυτί το σημείο, αξίζει να σημειώσουμε πως πέρυσι η Ζενίτ έδωσε 6 εκατομμύρια ευρώ, έτσι ώστε να τον αποκτήσει από την Σιένα και μάλλον κάπου τόσα λεφτά θα θέλει από τον Ολυμπιακό για να τον πουλήσει καθώς δεν θέλει η Ζενίτ να βγει ζημιωμένη.

Το μόνο βέβαιο είναι πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στους Νέτο και Χάρα. Ο Περέιρα θέλει αυτούς τους δύο παίκτες, το έχει πει στη διοίκηση και οι διοικούντες των πρωταθλητών Ελλάδας θα κάνουν τα πάντα για να αποκτήσουν τους δύο, εν λόγω, ποδοσφαιριστές.

The post Μετεγγραφικό «Ρουά Ματ» του Ολυμπιακού με Χάρα και Νέτο appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα