Μια «Αντζελίνα Τζολί» είναι ερωτευμένη με τον Μπερλουσκόνι – Η Καπόνε βάζει φωτιά στο Σίλβιο

Την ώρα που η Ιταλική κυβέρνηση κλυδωνίζεται απο την απόφαση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι (ισχυρίζεται ότι την πήρε μόνος του) να ζητήσει την παραίτηση των υπουργών του, η κατάθεση της «Αντζελίνας Τζολί» του Μπάρι φέρνει και πάλι στο φως τα μπούνγκα – μπούνγκα και καίει τον Καβαλιέρε.

Η Γκρατζιάνα Καπόνε κατέθεσε σήμερα στον εισαγγελέα σχετικά με την υπόθεση Ρούμπι – Γκέιτ μιας και η ίδια συμμετείχε στα μπούνγκα – μπούνγκα. Κατά την έξοδο της απο την εισαγγελία, η Καπόνε δήλωσε

πως ακόμα επικοινωνεί με τον Καβαλιέρε και πως τον αγαπάει.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού τύπου, η Γκρατζιάνα ισχυρίζεται πως αυτή επικοινώνησε πρώτη με τον Μπερλουσκόνι και ζήτησε να τον συναντήσει επειδή τον θαύμαζε πολύ και στην πορεία «γεννήθηκε μία σχέση μεταξύ τους».

Μάλιστα, είπε πως χάρη σε εκείνον εργάστηκε στο γραφείο Τύπου της κυβέρνησης.

Επίσης, σε τηλεφωνική συνομιλία ανάμεσα στην Καπόνε και τον Τζανπάολο Ταραντίνι που διοργάνωνε τα πάρτι, ακούγεται η 29χρονη να περιγράφει τα όσα έγιναν στο σπίτι του Μπερλουσκόνι.

«Μόνο εγώ και εκείνος ήμασταν, τις άλλες τις έδιωξε. Έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος. Έχω ανάγκη από ύπνο. Πήγα στο κρεβάτι πολύ αργά, δηλαδή στο κρεβάτι…κοιμήθηκα μόνο μία ώρα», ακούγεται να λέει η Καπόνε στον Ταραντίνι ο οποίος την ρωτά αν θα την βοηθήσει ο Καβαλιέρε και αυτή απαντά καταφατικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα