Μια συγκινητική ιστορία: Έστειλε την κόρη του να σπουδάσει στην Βοστώνη και την παρέλαβε νεκρή

Στον Μαραθώνιο της Βοστόνης κόπηκε το νήμα της ζωής της 23χρονης φοιτήτριας από την Κίνα η οποία σύμφωνα με την αμερικανική αστυνομία είναι και το τρίτο θύμα της βομβιστικής επίθεσης.

Λίγες ώρες μετά την τραγωδία έγινε γνωστή η εθνικότητα του θύματος τα στοιχεία της όμως δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας. Τελικά αποκαλύφθηκε πως είναι η 23χρονη Λου Λίνγκζι από την Κίνα η οποία ζούσε στην Βοστόνη το «όνειρό της».

Όπως δημοσιεύει η Daily Mail,

η κοπέλα καταγόταν από το Πεκίνο και παρευρέθηκε στον Μαραθώνιο μαζί με δύο φίλους της. Η μία κοπέλα είναι η Ζου Ντάνλινγκ η οποία τραυματίστηκε σοβαρά αν και απέκτησε ξανά τις αισθήσεις της.

Τα άλλα δύο θύματα της τραγωδίας είναι ο 8χρονος Ρίτσαρντ Μάρτιν και η 29χρονη Κριστλ Κάμπελ.

Η 23χρονη Κινέζα είχε μετακομίσει στην Βοστόνη προκειμένου να λάβει καλύτερη μόρφωση. Την σορό της αναγνώρισε ο τραγικός πατέρας της ο οποίος την στήριζε στην επιδίωξή της να αποκτήσει μόρφωση υψηλού επιπέδου…

Το FBI μπορεί να μην έχει καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα καθώς ακόμη εξετάζονται οι εικόνες από τις κάμερες του δρόμου, ωστόσο πέραν της Αλ Κάιντα, δεν αποκλείεται αμερικανικά ακροδεξιά στοιχεία να έχουν ενεργό ρόλο στο μακελειό.

«Η Αλ Κάιντα το 2010 συμβούλευε τους υποστηρικτές της πως μπορούν να φτιάξουν μέσα σε χύτρες ταχύτητας εκρηκτικούς μηχανισμούς, ιδιαίτερα αποτελεσματικούς αλλά και δύσκολα ανιχνεύσιμους από τς αρχές. Η συνταγή των εκρηκτικών μηχανισμών παραπέμπει επίσης και σε ακροδεξιά στοιχεία των ΗΠΑ. Είτε στη μία είτε στην άλλη περίπτωση, πρόκειται για έναν και μοναδικό τρομοκράτη», αναφέρθηκε στο CNN.

Keywords
Τυχαία Θέματα