Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη τρεις και… Καλλονή – Παναθηναϊκός 1-0

Στην πρεμιέρα με τον Λεβαδειακό το έσωσε και πήρε την ισοπαλία, στην 2η αγωνιστική με τον Πανιώνιο έγινε η ανατροπή μέσα σε τρία λεπτά, στις καθυστερήσεις, η 3η αγωνιστική με την Καλλονή στη Μυτιλήνη, ήταν και η φαρμακερή. Ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, δεν είχε καλή αμυντική λειτουργία, οι γραμμές του ήταν μακριά, ανάπτυξη παιχνιδιού δεν υπήρχε και μοιραία γνώρισε την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, μένοντας

δύο βαθμούς πίσω από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ...

Οι ενδεκάδες

ΑΕΛ Καλλονή (3-6-1): Ο Χόγκ κάτω από τα δοκάρια, Βάλιος, Αναστασιάδης, Αντέγιο στην άμυνα. Καλτσάς και Κειτά κεντρικά χαφ. Ναβάρο αριστερά, Πιπίνης δεξιά και πιο μπροστά ο Λεοζίνιο με τον Χουάνμα και μόνος προωθημένος ο Μανούσος.

Παναθηναϊκός (4-2-3-1): Ο Κοτσόλης κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Μπούρμπος, αριστερά ο Νάνο και στο κέντρο άμυνας ο Κουτρουμπής και ο Σίλντενφελντ. Στα χαφ ο Μπούι και ο Μέντες. Πιο μπροστά και δεξιά ο Ζέκα, αριστερά ο Κλωναρίδης και ο Ατζαγκούν πίσω από τον Πέτριτς.

Το πρώτο ημίχρονο

Για άλλο ένα παιχνίδι ο Παναθηναϊκός δεν πείθει. Δεν μπορεί να αναπτυχθεί και τα περιμένει όλα από μια καλή σέντρα του Νάνο και μια καλή κεφαλιά του Πέτριτς. Στο πρώτο μέρος με την Καλλονή, ο Νάνο και ο Μπούρμπος έκαναν... παιχνίδι. Οι «πράσινοι» είχαν μακριά τις γραμμές του και αρκετά ευάλωτοι στις αντεπιθέσεις, ενώ συν τοις άλλοις σε κακό βράδυ ήταν ο Στέφανος Κοτσόλης, ο οποίος είχε αργές αντιδράσεις. Οι αμυντικοί της Καλλονής άφηναν τον Μλάντεν Πέτριτς να παίρνει την μπάλα και να την σπάει δεξιά, αριστερά, είτε να εκτελεί απευθείας.

Η Καλλονή αρέσκονταν να περιμένει, να κλέβει την μπάλα και να βγαίνει στην κόντρα. Στο 35' οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν να μπουν μπροστά στο σκορ με τον Λεοζίνιο. Ο Κουτρουμπής έκανε κακή εκτίμηση, ο Γιορέντε πήρε την μπάλα, πάσαρε στον Βραζιλιάνο και εκείνος με εξαιρετικό τελείωμα νίκησε τον γερόλυκο πορτιέρο του Παναθηναϊκού.

Το δεύτερο ημίχρονο

Ο Γιάννης Αναστασίου προσπάθησε να κάνει τον Παναθηναϊκό πιο επιθετικό, πίεσε ψηλά, αλλά δεν είχε καθαρό μυαλό, έκανε βεβιασμένες κινήσεις και δεν μπορούσε να αναπτυχθεί με ορθόδοξο τρόπο. Από την άλλη πλευρά, η Καλλονή δεν είχε λόγο να τρέξει, περίμενε τον Παναθηναϊκό και τον «χτυπούσε» στην κόντρα κι έτσι πέρασε το δεύτερο ημίχρονο, με την ομάδα της Λέσβου να παίρνει ιστορική νίκη απέναντι στους Κυπελλούχους Ελλάδος.

The post Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη τρεις και… Καλλονή – Παναθηναϊκός 1-0 appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα