Μιχαλολιάκος: Και ο Μίκης Θεοδωράκης έτσι χαιρετούσε!

Και τί δεν είπε ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής!  Κάθε τόσο πάντως απειλούσε να αποχωρήσει από το στούντιο της εκπομπής Ευθέως της οποίας ήταν ο μοναδικός καλεσμένος! Τελικά δεν  έφυγε αλλά είπε ότι δεν θα ξαναπατήσει στον Σκάι γιατί προεκλογικά δεν τον είχαν καλέσει ούτε μια φορά «και αυτό είναι ξεφτίλα της ψευτοδημοκρατίας του καναλιού».

Τι είπε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος,

στο νέο talk show του Σκάι:

Για τον φασιστικό χαιρετισμό που έκανε κατά τη διάρκεια του «φεστιβάλ» της νεολαίας της Χρυσής Αυγής.

«Για τις 2.000 αυτοκτονίες του μνημονίου δε φταίει η Χρυσή Αυγή. Δεν χαιρετάμε με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Ο φασιστικός χαιρετισμός δεν είναι ο επίσημος χαιρετισμός της Χρυσής Αυγής. Αν δείτε τα πλάνα θα δείτε ότι ελάχιστοι χαιρέτισαν μ’ αυτό τον τρόπο. Εγώ δε στη διάρκεια της ομιλίας μου είπα ότι μας κατηγορούν ότι χαιρετούμε έτσι, αλλά στην πραγματικότητα αυτά τα χέρια είναι καθαρά, είναι έντιμα, δε στάζουν το αίμα αυτών που αυτοκτόνησαν».

Για τον Ναζισμό.

«Δεν ασπάζομαι τον Ναζισμό. Είμαστε Έλληνες εθνικιστές. Ιδεολογικά εκφράζουμε το καθεστώς της 4ης Αυγούστου του Ιωάννη Μεταξά. Σας πληροφορώ ότι και ο Μανόλης Γλέζος και ο Μίκης Θεοδωράκης έτσι χαιρετούσαν ως νέοι στην ΕΟΝ».

Όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής, Κώστας Μπογδάνος αναφέρθηκε στις στολές της Χρυσής Αυγής που έχουν γραμμένα πάνω τους συνθήματα όπως: «Να ξεβρομίσει ο τόπος»,  ο κ.Μιχαλολιάκος απάντησε: «Όπου βλέπεις να φοράνε ομοιόμορφες φανέλες δίπλα στο γήπεδο του Ολυμπιακού είναι τάγματα εφόδου; Γιατί δεν απαντάς ρε χριστιανέ του Θεού; Άσε τη σάλτσα, ωχ! Παρακάτω θα πηγαίνεις γιατί δεν μπορείς να σταθείς πουθενά!».

Δες το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα