Μίκι Ρουρκ: Φωτογραφίζεται μετά το χειρουργείο

Το πρόσωπο του Μίκι Ρουρκ είχε καταντήσει σχεδόν ανέκδοτο και μέτρο σύγκρισης κάθε αποτυχημένης πλαστικής επέμβασης. Το 1986 όταν εμφανίστηκε η ταινία 9 ½ βδομάδες, το κοινό χαιρέτησε τον ωραίο και ταλαντούχο άντρα.

To μέλλον του όμως ήταν απογοητευτικό και για την καριέρα του και για την εμφάνισή του. Λίγα χρόνια αργότερα οι απόπειρες να διατηρήσει νέο του πρόσωπό του, κατάλεξαν να τον κάνουν να μοιάζει με σάκο του μποξ.

Πρόσφατα η gossip εφημερίδα The National Enquirer

δημοσίευσε φωτογραφίες από τις περσινές επεμβάσεις του 60χρονου ηθοποιού, ο οποίος φαίνεται να το διασκεδάζει και να κάνει χιούμορ αν και είναι μπαταρισμένος με επιδέσμους μετά την πολλαπλή αισθητική επέμβαση.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε με δηλώσεις του ότι εδώ και χρόνια προσπαθεί να επαναφέρει το πρόσωπο του πίσω στο 2008 όταν ένας ο πλαστικός του γιατρός σχεδόν τον κατέστρεψε, ενώ πολλοί πιστεύουν ότι απλώς είναι εθισμένος στις επεμβάσεις όπως συμβαίνει πολύ συχνά με ανθρώπους που κάνουν την πρώτη τους επέμβαση και μετά δεν ξέρουν πότε πρέπει να σταματήσουν.

Ο ηθοποιός δήλωσε ότι έκανε την πρώτη του επέμβαση προσπαθώντας σαν επιδιορθώσει τις ζημίες που του προκάλεσε το μποξ, λέγοντας : «Στις περισσότερες επεμβάσεις σκόπευα να διορθώσω το χάλι από το μποξ, αλλά πήγα στον λάθος άνθρωπο. Είχα σπάσει τη μύτη μου δύο φορές. Έκανα 5 επεμβάσεις στη μύτη μου και μια σ’ ένα διαλυμένο ζυγωματικό. Πήραν χόνδρο από το αφτί μου για να ξαναχτίσουν τη μύτη μου. Ήταν η πιο επώδυνη επέμβαση που έχω κάνει, μετά τις αιμορροΐδες».

Keywords
Τυχαία Θέματα